Kulcsszó keresés /


Essential Looks - modern őszi-téli terndkollekció

  • 2014. október 18.

A mai média orientált világban, amikor megannyi kép és benyomás folyamatos hatása alatt vagyunk, szinte felbecsülhetetlen találni egy valódi szakértőt. A Schwarzkopf Professional Essential Looks kollekciói valódi értéket képviselnek. Inspiráló, könnyen érthető, átfogó és fókuszált, elengedhetetlen segédlet minden fodrász számára.

olvass tovább

A Schwarzkopf Professional bio termékcsaládja

  • 2011. március 16.

A Schwarzkopf Professional különleges keretek között mutatta be vendégeinek a bio termesztésű és természetes növényi kivonatokat tartalmazó új Essensity termékcsaládját a budapesti 5*-os Corinthia Grand Hotel Royal szállodában.

olvass tovább

A Schwarzkopf Professional ismét újat alkotott

  • 2009. december 14.

A természetesség jegyében telt a Schwarzkopf Professional Essensity haj- és termékbemutatója, amelynek a gyönyörű és fiatal anyuka, Szekeres Nóra volt a háziasszonya. A Boscolo Hotel Budapest New York Palace impozáns falai között Görög Zita és Epres Judit új hajszínét is megcsodálhatták a vendégek

olvass tovább

Haj, mely ragyog akár a gyémánt

  • 2009. január 09.

A gyémánt minden korban a hölgyek jó barátja volt. A gyémánt amellett, hogy a világ legbecsesebb drágaköve, egyesíti a ragyogás, a luxus, és az időtlen elegancia fogalmát. Most eljött az idő, hogy haja is úgy ragyoghasson, akár a gyémánt. Az új Schwarzkopf Brillance hajfestéktől haja káprázatba ejtően ragyog, akár a gyémánt.

olvass tovább