Kulcsszó keresés /


Nem csupán Hollywood nagyjai, de a Lexus UX is feltűnt a Velencei Filmfesztivál vörös szőnyegén

  • 2019. szeptember 08.

A lángvörös ruhába öltözetett Lexus UX 250h is jelen volt az Európa egyik legrangosabbjának számító Velencei Filmfesztivál nyitányán, számos híresség társaságában csillogva a vörös szőnyegen, a Lexus ugyanis immár harmadik éve szerepel a Velencei Nemzetközi Filmfesztivál, a La Biennale di Venezia szponzoraként. A VIP vendégeket 35 autóból álló Lexus-flotta szállította, köztük olyan hírességek is megtapasztalhatták a vadonatúj Lexus UX crossover és a vadonatúj Lexus ES felsőkategóriás luxuslimuzin kényelmét, mint Brad Pitt, Scarlett Johansson, Jude Law, John Malkovich, Adam Driver, Penelope Cruz, Laura Dern, Mel B, Juliette Binoche, Stacy Martin, vagy épp Catherine Deneuve.

olvass tovább

Top10: képek Javier Bardem-ről, amelyek után még jobban irigyeljük Penélope Cruz-t

Vannak olyan szerencsés nők a földön, akik nem elég, hogy Penélope Cruz-nak születnek, de még azt is elmondhatják magukról, hogy Javier Bardem a férjük. Nos, a színésznőn kívül sajnos ez nem sok mindenkinek sikerült, pedig valljuk be, hogy időnként szívesen cserélnénk vele. Amíg ez nem sikerül, addig mutatunk egy csodás galériát az éppen 50 éves Bardem-ről!

olvass tovább

Stílusiskola: outfit ötletek Penélope Cruz-tól

Bár Penélope Cruz már 44. születésnapját ünnepelte a múlt héten, mégis mind a mai napig kétségtelenül ő az egyik leggyönyörűbb színésznő. Csodás kisugárzásával, finom, mégis tüzes stílusával bárkit pillanatok alatt levesz a lábáról, ráadásul az ízlése is hibátlan. Azért, hogy ez bizonyítsuk, most a színésznő legjobb szettjeit gyűjtöttük össze!

olvass tovább

11 híresség, akikre a megszólalásig hasonlítanak a testvéreik

  • 2017. április 21.

A következő sztárok testvéreit nem láthattuk gyakran a nagy nyilvánosság előtt, néhány kivételtől eltekintve persze, hiszen Angelina Jolie bátyját ismerjük például. A következő testvérpárok egyik fele világsztár. Győződjetek meg róla, milyen elképesztő a hasonlóság a testvérek között:

olvass tovább

Stílusalbum: 80 fotó a születésnapját ünneplő Penélope Cruzról

  • 2016. április 28.

A gyönyörű, spanyol színésznő ma ünnepli 42. születésnapját, és mi eme jeles alkalomból készítettünk egy albumot, amely a korai évektől egészen napjainkig mutatja be Penélope Cruz divathoz fűződő viszonyát. Pedro Almodóvar felfedezettje mindössze 17 évesen lett híres a Sonka, sonka című spanyol filmnek köszönhetően, amelyet Almodóvar rendezett, de igazán híres akkor lett, amikor Tom Cruise mellett játszott a Vanília égboltban, és aztán az életben is összejött a híres színésszel. De az tény, hogy Penélope sikere nem Almodóvarnak és nem is Tom Cruisenak köszönhető, mert ő egy ösztönös őstehetség, és ami még jobban érvényes, hogy kiváló stílusérzékkel van megáldva.

olvass tovább

Mozipremier: Zoolander 2, a Trendkívüli újra trendi

  • 2016. január 27.

2001-ben nagy sikert aratott a nézők körében, a Ben Stiller főszereplésével készült Zoolander, a trendkívüli című filmvígjáték. Bár sokat váratott magára, de március 17-én végre mozikba kerül a film folytatása, a Zoolander 2. És ha nem lenne elég Ben Stiller és Owen Wilson a garantált humorbombához, olyan nevekkel bővült a szereplőgárda, mint Penélope Cruz, Billy Zane, és Christine Taylor

olvass tovább

Kegyetlen reklámok

  • 2014. augusztus 27.

Az Agent Provocateur nevű fehérneműmárka nem kimondottan a visszafogott erotikusságról híresült el, néhány reklámfilmje jószerivel belecsúszik a soft pornó kategóriába, és rendesen borzolja a kedélyeket. Pláne a férfiakét. Az utolsó három kollaborációjukat Penelope és Monica Cruzzal kötötték, Penelope csak rendezte és írta a jeleneteket. De feltűnt korábban kisfilmjeikben Kylie Minogue, Rosie Huntington Whiteley vagy Dita von Teese is. Lássuk melyik a legpikánsabb!

olvass tovább

Penelope Cruz Armani nappalijában

  • 2013. január 31.

Az isteni díva és az olasz divatcézár különös barátsága évek óta tart. Modern kori, latin vérű Givenchy – Hepburn páros ők. A mester és a múzsa most a francia Madame Figaronak adott interjút, méghozzá Armani nappalijában.

olvass tovább