Kulcsszó keresés /


Stílusiskola: outfit ötletek Taylor Hill-től - akinek az összes ruhadarabját akarjuk most azonnal

Taylor Hill amerikai modell mindössze 14 éves volt, amikor belecsöppent a divatiparba, 2015-ben pedig először ölthette magára a Victoria's Secret ikonikus angyalszárnyait. Emellett természetesen rengeteg nagy divatházzal dolgozott már együtt, mind például Michael Kors vagy Jimmy Choo. Szakmai sikerei mellett azonban arra is felfigyeltünk, hogy mennyire kifogástalan stílusa van a fiatal modellnek, mi legszívesebben az összes ruhadarabját hazavinnénk!

olvass tovább

Bazár: Designer ékszerek bizsu áron

  • 2014. december 25.

Ha összerakjuk két minőségi bizsu árát, akkor meglephetünk valakit, vagy akár magunkat egy olyan időtálló tervezői darabbal, ami nem elég, hogy valószínűleg nemesfémből, illetve tartós anyagból készült, de biztosan porzsákkal és dobozban érkezik, így igazi élmény kibontani és tárolni. Két Mango áráért Marc Jacobs, Tory Burch, Givenchy, vagy Michael Kors? Simán.

olvass tovább

Őszi-téli ékszertrendek

  • 2014. szeptember 30.

Minden az egyedi elegancia körül forog a 2014-es őszi-téli ékszertrendek világában. S hogy mit jelent ez valójában azt négy világmárka, a Thomas Sabo, a Pandora, a STORY és a Micheal Kors képviselői mutatták be a MOM Parkban található Silver Islands Buda Ékszerszigetnél. Az új kollekciókat ezúttal is az elegáns vonalak és az alkotás lehetősége jellemzi, hiszen rengeteg különleges darab áll a szépség iránt rajongók rendelkezésére, hogy megálmodják egyedi kiegészítőiket.

olvass tovább

Ékszerbe borulva

  • 2014. augusztus 06.

A jól kiválaszott ékszer a legegyszerübb ruhatárat is képes feldobni. A mutatós ruhákhoz viszont minimalista darabokat válassz! Legyen ez a megújulásod kezdete!

olvass tovább

Ékszerek tavaszra Michael Kors-tól

  • 2014. március 13.

MK, szinte lehetetlen, hogy ez a logó ne jöjjön velünk szembe az utcán bármely eltöltött 10 perc alatt. Igen a sokáig nélkülözött divattervező most lépett be a dollármilliárdosok táborába és sikert sikerre halmoz kollekcióival. De nem volt ez mindig így, amibe most nem is szeretnék belemenni.

olvass tovább

Francia szépségszobor talpig glancban

  • 2013. július 05.

Laetitia Casta a brazil Vogue augusztusi számában fúj hőségriadót. A francia modell Dolce&Gabbanában, Michael Korsban és Chanelben feszít az editorialban. Csodáljátok meg eme remek szetteket a kánikula idején.

olvass tovább

Eközben Venice Beach-en

  • 2013. június 19.

A namíbiai manöken, Behati Prinsloo neve ismerős lehet Victoria angyalkáinak csapatából. Most megcsodálhatjuk gyönyörű gazella testét Michael Korsban, Armaniban és Carvenben is. Az anyag a Jalouse magazin júniusi számát ékesíti.

olvass tovább

A vonal mentén haladj!

  • 2013. április 29.

A fekete csipke a fényes és a virágos után nem maradhat ki a csíkos sem az idei mintatrendből. Rengeteg remek tervező választotta a vonalat. Mi pedig a legjobbakból szemezgettünk nektek.

olvass tovább