Kulcsszó keresés /


Az érzelmeinkért felelős Hold beért az Oroszlán jegyébe

A napok óta aktív derékszögünk a Mars, a Jupiter és a Pluto között még aktív, de mivel már elérte mindegyik fényszögkapcsolat a csúcspontját, így hatásai kifutóban vannak. Ennek a háromszögnek a munkásságát „támogatja" a Nap és a Szaturnusz csiki-csukis fényszögkapcsolata is. Emellett az érzelmeinkért felelős Hold beért az Oroszlán jegyébe.

olvass tovább

Segítségünkre lesz a Hold, valamint egy nagyon kellemes fényszöge a Jupiterrel

A múlt heti posztokban vesézgetett derékszögű háromszög még aktív, hatásai még egy darabig érezhetőek lesznek. De ahogy szokott, most is kapunk több apró segítséget, hogy ne billenjünk meg teljesen. Segítségünkre lesz a Hold, valamint egy nagyon kellemes fényszöge a Jupiterrel, a Mars fokra pontos szextilje a Nappal, valamint a Pluto-Nap trigonja. Nézzük, hogyan hathatnak most ezek a napunkra.

olvass tovább

A Hold az Ikrek jegyében lesz egyész hétvégén

Ma van a csúcspontja a pár nappal ezelőtti posztomban leírt derékszögű háromszögnek, ugyanis mindegyik fényszöge fokra pontos lesz az esti órákban. Segítségként a Hold az Ikrek jegyében lesz egyész hétvégén, ezzel lazítva picit a feszült közeget. Hajnalban a Nap is jegyet vált a Mars mellett, így még több aktív energia érkezik a kollektívába.

olvass tovább

Fenntartható divat: 4 kiváló magyar divattervező mutatta be 2023. tavaszi kollekcióját

  • 2023. április 06.

A gyönyörű, Andrássy úton található Sfinx bár és Moments hotel adott otthont annak az Eco Fashion Hungary által szervezett divat eseménynek, melynek legfőbb üzenete a környezetvédelem és a fenntarthatóság volt. 4 kiváló magyar divattervező mutatta be 2023. tavaszi kollekcióját. A Viwine by Vincze-Bor Viktória, a Vengru, Ilyés Juli és a Campbell Marson Magyarország.

olvass tovább

Vénusz-Uránusz együttállás, Mars és a Szaturnusz trigonjának bepontosulása, Hold és a Pluto szembenállás

Ugyan óriási változások nem történtek a tegnapi írásom óta, mégis szeretnék kiemelni Nektek ma 3 fényszöget, ami késő este, éjszaka pontosul. Az egyik a tegnap is említett Vénusz-Uránusz együttállás, a másik a Mars és a Szaturnusz trigonjának bepontosulása, a harmadik pedig a Hold és a Pluto szembenállása.

olvass tovább

Ma fokra pontos a Jupiter és a Vénusz együttállása a Kos jegyében

  • 2023. március 01.

A kommunikációért, gondolatiságunkért és cselekedeteinkért felelős Merkúr vasárnap óta a lezárásokat és tanításokat hozó Szaturnusz vonzáskörzetében van, ma viszont nagy támogatásban részesül együttállásuk a saját jegyében haladó Holdtól. Ma fokra pontos a Jupiter és a Vénusz együttállása a Kos jegyében. A Nagy Gyógyító viszont karmikus, frusztrált viszonyba lépett a Marssal. Nézzük a részleteket.

olvass tovább