Kulcsszó keresés /


Bemutatkozott az első LBL kollekció

  • 2014. április 21.

Pénteken mutatta be a Luan by Lucia Divatház új kezdeményezését, az LBL-t, melynek kollekcióit két szezononként új, kiemelkedő tehetségű fiatal tervezők álmodják meg és keltik életre S. Hegyi Lucia szakmai mentorálásával. A légies, mégis energikus kollekció játékos, de nőies sziluetteket kínál egy csipet eleganciával fűszerezve.

olvass tovább

St. Lucia - Jade Mountain

  • 2008. november 18.

Biztosan sokan emlékeznek az Ördög ügyvédjére, mikor Al Pacino kivitte irodaházának erkélyére Keanu Reeves-t, aki az épület tetejéről lefelé csorgó víz ötletes látványától el is szédült. Hasonló élményben lehet részed Neked is, ha eltöltesz pár napot St. Lucia-ban.

olvass tovább

Jótékonysági árverést hirdet az Electrolux

  • 2008. február 15.

Jótékonysági árverésre bocsátja design kollekcióját az Electrolux. S. Hegyi Lucia és az Electrolux együttműködésének eredményeként avállalat 4 készülékén jelentek meg a tervezőnő 2008-asruhakollekciójának fő motívumai. A termékek árverezéséből származóbevétellel a Moholy-Nagy Művészeti Egyetemet támogatja az Electrolux.

olvass tovább

Varga Design

  • 2008. január 27.

Vajon mi a közös a spanyol királynőben, az izraeli futballválogatott szövetségi kapitányában és a katari hercegnőben?

olvass tovább

Lucia kollekció az Electrolux-tól

  • 2008. január 27.

S. Hegyi Lucia, a hazai divatipar kiemelkedő tervezője hagyta kézjegyét az Electrolux készülékein. A 4 termékből álló kollekciót stílusosan az Észak Legendái elnevezéssel illették a kreátorok.

olvass tovább

S. Hegyi Lucia ihletői, a vadonatúj Volvo V70 és XC70

  • 2008. január 27.

Budapest, január 24. Bemutatkozott S. Hegyi Lucia „Észak Legendái” kollekciója, melynek ihletői az új Volvo V70-es és az XC70-es modellek voltak. A V70-es és XC70-es modellekkel tökéletes összhangban S. Hegyi Lucia új kollekciója is az egyszerű és letisztult formákra épít, az anyag tiszteletére és a minden részletben megmutatkozó igényességre – megfűszerezve mindezt olyan különös, a természet formáiból merített díszítőmotívumokkal, amelyek az északi erdő varázslatos világát idézik meg.

olvass tovább