Kulcsszó keresés /


Susan Sarandon lett a L'Oréal új szépségnagykövete

  • 2016. január 14.

Susan Sarandon, a Hollywood-i legenda, az egyik legelismertebb színésznő napjainkban. Egy igazi nő, aki igazi értékeket képvisel: Oscar-díjas színésznő, anya, aktivista, vállalkozó, harcos, aki példaként állítja elénk, hogyan lehet méltósággal megöregedni.Felejthetetlen filmjeivel, őszinteségével és kortalan szépségével saját maga egyengette az útját. A kortársai által méltán elismert, a közönség kedvence, Susan Sarandon bebizonyítja, hogy a kor csak egy szám és a boldogság a titka az örök szépségnek.

olvass tovább

Miss Manga

  • 2014. január 31.

A L’Oréal Paris tavaszi sminktrendje a varázslatos képregények világába repít el. Palvin Barbara karaktere most képregényhőssé vált, Ő testesíti meg a Miss Manga életérzést.

olvass tovább

Így lehetsz divatdiktátor két hét alatt

  • 2013. október 01.

Az ősz több reklámszakember agyából is majdnem ugyanazt az ötlet pattintotta ki. Ezt azonban mi egyáltalán nem bánjuk, mert annál több helyen mutathatod meg, mennyire vagy stílusos és milyen lenne a divat, ha te alakítanád.

olvass tovább

Tavaszi sminktrend-Drámai tekintet

  • 2013. március 19.

Merészen kifinomult és nagyon szexi a L’Oréal Paris tavaszi sminkkollekciója, amely újraértelmezi a szemkiemelés fortélyait. Csábító tekintet pillanatok alatt az innovatív technológiának köszönhetően. BLACKBUSTER LOOK

olvass tovább

Tavaszi sminktrend-Kifinomult tekintet

  • 2013. március 16.

Merészen kifinomult és nagyon szexi a L’Oréal Paris tavaszi sminkkollekciója, amely újraértelmezi a szemkiemelés fortélyait. Csábító tekintet pillanatok alatt az innovatív technológiának köszönhetően. SILKISSIME LOOK

olvass tovább

Zsidró Tamással vágatlanul

  • 2013. március 12.

Sok mindent tudhattunk meg az évek alatt Zsidró Tamás mesterfodrászról. Tudjuk, hogy komoly szakmai múlttal rendelkezik, és elkötelezett híve a mesterségnek. Köztudott, hogy iskolát alapított és oktat napjainkban is, számos tanfolyama közül talán a Hajvágás kulcsa a legsikeresebb. Azt is illik tudni, hogy a Terézváros mestere címet is magáénak tudhatja, valamint, hogy ő a Loreal márka nemzetközi nagykövete. Népszerűsége töretlen, a közszerepléseken túl van még valami titok, amiért széles körben, egyre szerethetőbb emberré vált. Ennek jártunk most utána.

olvass tovább