Kulcsszó keresés /


Wow faktor a maximumon – Land Rover Defender 110

Az új Defender személyében egy legenda újjászületését és ezzel párhuzamosan az újragondolását tapasztalhatjuk meg. A modern köntösbe csomagolt autó természetesen visszanyúlik a hagyományokhoz is, de a mai ember elvárásai talán több ponton követhetőek nyomon rajta, mint a klasszikus terepjárós gyökerek.

olvass tovább

Minden gyerekem egyformán szeretem – interjú Andrew Presttel, a Wallis Automotive Europe Ügyvezetőjével

Rendkívül izgalmasnak ígérkezett az Andrew Presttel folytatott beszélgetés, hiszen a Wallis nem gyári importőr, aki csak egyetlen márkát képvisel Magyarországon, hanem számos nagy gyártó nevében látja el a hazai forgalmazással járó feladatokat. Az angol cégvezető tökéletes magyarsággal kezdett neki a beszélgetésnek, így a fő témán kívül azonnal jött a kérdés.

olvass tovább

Range Rover LRX

  • 2010. május 20.

A Range Rover LRX modell két kerék-meghajtású, olcsóbb változatban is kapható lesz a közeljövőben. A Land Rover eddig még nem készített sosem kétkerék-hajtású autót, ezért is várjuk olyan kíváncsian az első kerékmeghajtású LRX-et.

olvass tovább

Range Rover 2010

  • 2009. május 05.

A 2010 Range Rover a Land Rover legendás Range Rover autójának legújabb verziója. A 2010-es korszerűsített Range Rover megőrzi a korábbi Range Rover általános kivitelét, de finom változtatások jellemzik belül és kívül egyaránt.

olvass tovább

Land Rover LRX Concept

  • 2008. június 12.

Az LRX tipikus Land Rover, ha sokoldalú képességeit nézzük.  Elegáns, feltünő külső, kissé visszafogott belső kialakítás, modern, de klasszikus Land Rover az új LRX.

olvass tovább