Kulcsszó keresés /


15 tény, amit eddig nem tudtál Diana hercegnőről

  • 2021. február 09.

Diana hercegnő lenyűgöző karaktere legutóbb a The Crown sorozat 4. évadában rabolta el emberek millióinak szívét rabolta el, és legakább ennyien várják a Spencer című filmet, amelyben Kristen Stewart fog a kedvességéről, közvetlenségéről és végtelen szeretetéről ismert hercegnő bőrébe bújni. Amíg az izgalmasnak ígérkező filmre várakozunk, érdekes tényeket gyűjtöttünk össze!

olvass tovább

10+1 híres nő legelső vörös szőnyeges megjelenése

  • 2016. május 12.

Akkor jöjjön megint egy kis nosztalgia, mert mi imádunk régi fotókat nézegetni. Ezúttal pedig híres színésznők és énekesnők legelső red carpet lookjait kutattuk fel nektek. Lapozzuk át, hogyan festett Angelina Jolie, Cameron Diaz, Shailene Woodley és a többiek az első alkalmakkor, amikor vörös szőnyegre léptek.

olvass tovább

Különös barátság

  • 2014. augusztus 25.

Kristen Stewart és Juliette Binoche közös filmet forgat, így időszerűvé vált egy ilyen impozáns címlap valamelyik közkedvelt magazinban, amely most nem más, mint a német Interview. A két színésznő akár lehetne anya - lánya is. Ti mit gondoltok a sorozatról?

olvass tovább

Se veled, se nélküled

  • 2014. július 26.

Robert Pattinsonról és Kristen Stewartról a kezdetek óta sosem lehet tudni, hogy most épp még vagy már együtt vannak-e, ha egyáltalán együtt vannak. Kapcsolatuk jelenlegi státuszát mi is csak találgatni tudjuk, összegyűjtöttünk azonban néhány tényt a románcukkal kapcsolatban, melyek közül néhány valóban nehézzé teheti a pár számára is a döntést, hogy kitartsanak-e egymás mellett.

olvass tovább

Slampos a Twilight sztárja

  • 2012. március 28.

A lezser stílus rendben van, az oversized pólók divatját éljük, és a szaggatott farmer is menő, de az Alkonyat Bellája a stylistok rémálma, ugyanis slampos és esze ágában sincs változtatni ezen.

olvass tovább