Kulcsszó keresés /


Stílusiskola: outfit ötletek Taylor Hill-től - akinek az összes ruhadarabját akarjuk most azonnal

Taylor Hill amerikai modell mindössze 14 éves volt, amikor belecsöppent a divatiparba, 2015-ben pedig először ölthette magára a Victoria's Secret ikonikus angyalszárnyait. Emellett természetesen rengeteg nagy divatházzal dolgozott már együtt, mind például Michael Kors vagy Jimmy Choo. Szakmai sikerei mellett azonban arra is felfigyeltünk, hogy mennyire kifogástalan stílusa van a fiatal modellnek, mi legszívesebben az összes ruhadarabját hazavinnénk!

olvass tovább

Kidman, a démon

  • 2013. július 03.

Nicole Kidman lett Jimmy Choo babája, legalábbis legújabb kampánya erejéig. Az ausztrál színésznő elképesztően dögös vadiúj, bubira nyesett frizurájával. Hogy tetszik nektek az új haj? Na és a cipők?

olvass tovább

Trendi hótaposók

  • 2012. február 06.

Pánikkeltés felsőfokon: jön a hó, de még mennyi! Sosem látott havazással riogattak az időjárásjelentésekben, és lőn, megérkezett. Van miben havatlapátolnotok?

olvass tovább

Kígyóbőrben

  • 2011. november 19.

A leopárd minta, a műszőrmés megoldások, sőt a zsiráfminta télen is hódít, hát még a kígyók bőrére hajazó kelmék! Összeállításunkban kígyóbőr mintás holmikat válogattunk össze, hogy ne csak a nagymacskák előtt tisztelegjünk!

olvass tovább

Jimmy Choo!

  • 2011. március 29.

Alig vártuk a tavaszt! Nem csak a napsütés és a színek miatt, nem csak a szoknyák és blézerek miatt, hanem kedvenc cipőink miatt is! Jimmy Choo idei tavasz-nyári kampánya élénk színeivel és eklektikusságával az egzotikus karneváli világot idézi.

olvass tovább

A H&M és a Jimmy Choo közös bulija

  • 2009. november 05.

A H&M és a Jimmy Choo a Hollywood Hills magaslatában, az év egyik legstílusosabb party-ján ünnepelte meg a Jimmy Choo for H&M kollekció közelgő bemutatását az üzletekben. A Los Angeles várossziluettjére lélegzetelállító kilátást nyújtó magán rezidenciában megrendezett party-n résztvevő vendégek először csodálhatták meg a várva várt együttműködés termékeit.

olvass tovább

Jimmy Choo a H&M-től – így kell megszerezni a legkülönlegesebb divatot

  • 2009. szeptember 03.

A szezon legnagyobb divatrohama a Jimmy Choo által speciálisan a H&M részére tervezett, csábító cipőinek megszerzésére irányul. November 14-én, a H&M legújabb különleges tervezői együttműködéseként megérkezik az üzletekbe a Jimmy Choo világa, és folytatódik a fényűző cipők, valamint a hozzájuk illő ruhák, kiegészítők és férfiöltözetek iránti vadászat.

olvass tovább