Kulcsszó keresés /


10 kép, ami bizonyítja, hogy James Franconak nagyon jól állnak az évek

  • 2018. március 19.

James Franco amellett, hogy számos filmszerepet vállal és gyakran rendez is, gyermekkora óta, sőt, saját bevallása szerint, a színészetnél is régebb óta foglalkozik festészettel. A kissé különc, mindig valamilyen különleges projekten dolgozó férfi szerint az emberi szexuális beállítottság sem csak fekete és fehér, ezen túl pedig mindenhez rendkívül liberálisan és nyitottan áll. Szerencséjére minél idősebb lesz, annál sármosabbá válik, azért, hogy ezt bizonyítsuk, most róla hoztunk 10 szexi képet!

olvass tovább

Heti filmbemutató: Miért pont ő?

  • 2016. december 20.

Igazából nem tudjuk, mi volt a célja az alkotóknak azzal, hogy pont a lánykérések és eljegyzések időszakában jöttek ki ezzel a fergeteges vígjátékkal (rá -vagy lebeszélni szeretnének?) ,de az biztos, ha párral vagy barátokkal nézed a filmet, remekül fogsz szórakozni.

olvass tovább

26 sztár, akik a valóságban utálják egymást

  • 2016. január 06.

A listánkon szereplő sztárok alig bírták ki az adott film forgatási szüneteiben egymás társaságát. Na, meg azokat a kínos percekben, amikor például csókolózniuk kellett. 26 celebritás, akik szívből utálják egymást... Style összefoglalás:

olvass tovább

Mila Kunis, a lázadó

  • 2012. július 20.

Hollywood cicaszemű komikáját James Franco faggatja az Interview magazin hasábjain. A képanyag magáért beszél, de azért mi is beleszólunk.

olvass tovább

Gucci kampány James Francóval

  • 2011. október 25.

A 127 óra sztárja nem először ihlette meg a Gucci divatházat. 2008-ban a Gucci by Gucci illat arca lett, majd a márka „Made-to- Measure” szolgáltatását népszerűsítette.

olvass tovább

Oscar - Ki mit viselt?

  • 2011. február 28.

Idén 83. alkalommal rendezték meg Los Angelesben a legrangosabb filmes elismerésként számon tartott Oscar gálát. Még sosem fordult elő, hogy két fiatal színész vezényelje le a díjátadót, ám szerencsére csillagos ötösre értékelhetjük Anne Hathaway és James Franco párosát. Míg a filmkritikusokat inkább a különböző kategóriák foglalkoztatták, mi nézzük ki mit viselt a vörös szőnyegen.

olvass tovább