Kulcsszó keresés /


70 brutál szép ruha

  • 2016. január 29.

A végére maradtak a kedvenceink. Gaultier, Zuhair Murad, na meg Sergeenko. A haute couture hét a legfenomenálisabb divatesemény. Alig várjuk már a bemutatókon készült videókat, majd arról is készítünk egy összeállítást. Addig is nézzétek meg a legszebb ruhakölteményeket, mert ez tényleg költészet!

olvass tovább

Bazár: Designer ékszerek bizsu áron

  • 2014. december 25.

Ha összerakjuk két minőségi bizsu árát, akkor meglephetünk valakit, vagy akár magunkat egy olyan időtálló tervezői darabbal, ami nem elég, hogy valószínűleg nemesfémből, illetve tartós anyagból készült, de biztosan porzsákkal és dobozban érkezik, így igazi élmény kibontani és tárolni. Két Mango áráért Marc Jacobs, Tory Burch, Givenchy, vagy Michael Kors? Simán.

olvass tovább

A kis fekete után itt a nyár kedvence, a kis fehér

  • 2014. július 09.

Audrey Hepburn az Álom luxuskivitelben (Breakfast at Tiffany’s) c. klasszikusában megmutatta nekünk, hogyan kell viselni a “kis feketét”. Az ikonikus darabot bár Hubert de Givenchy tervezte, a divatban Coco Chanel honosította meg. A kis feketéhez Chanel szerint kosztüm ékszerek passzolnak leginkább, de Karl Lagerfeld (is) megmondta, hogy egy nő sohasem lehet túl- vagy alulöltözött egy kis feketében.

olvass tovább

Stílusiskola Kim Kardashian módra

  • 2014. július 02.

Kétségkívül az örmény származású bombázó évek óta a bulvársajtó állandó főszereplője. Leginkább a fenekéről és Kanye Westről beszélünk, akivel pár hónapja megszületett első, közös gyerekük, nemrégiben pedig megtartották az évszázad esküvőjét Versailles-ban, és az álomszép Givenchy ruhát sem felejtjük el soha.

olvass tovább

Angyali Amanda

  • 2013. július 18.

Amanda Seyfried a koreai Harper's Bazaar júliusi kiadványában pózol. A ruháit a Dolce&Gabbana, a Celine és a Givenchy biztosította. Csodáljátok meg ezt az angyali szépséget.

olvass tovább

Épitészeti műremek: a ruhád

  • 2013. május 13.

A ruha, mint építészeti műremek. Tökéletesre szabott fodrok, méretezett hullámok és remek szabás. Minden perfekt módon olvad a testre. A tervezők nem fukarkodtak a precizitással.

olvass tovább

Nyári sminkek nagyokosa

  • 2013. május 08.

A nyári színpaletta üdítő kavalkádján kellemesen megférnek egymás mellett a hideg és a meleg árnyalatok. Kiborítottuk a kozmetikai táskánkat és megmutatjuk nektek a kedvenceinket, amelyeket mi is szívesen használunk nap mint nap az orcánkon.

olvass tovább

Rihanna gyémántszettje

  • 2013. március 18.

Egy gyémántról elnevezett albummal és turnéval Rihanna elég egyértelművé tette, hogy nem egy átlagos, vagy kisstílű koncertsorozatra készül. Ezt Riccardo Tisci, a Givenchy kreatív igazgatója is így gondolta, úgyhogy lecsapott a lehetőségre és megtervezte a popsztár fellépőruháit.

olvass tovább

Az örök elegancia nagykövete

  • 2013. március 12.

Hubert Givenchy már régen nem tervez ruhát. Divatházát és cégét évekkel ezelőtt eladta, a Givenchy márkanevet is mások használhatják. Ő, aki negyven éven átöltöztette századunk meghatározó nőalakjait Audrey Hepburntől Jackie Kennedyig, ma a divatcirkusz őrületétől visszavonultan él, s most is azt vallja: nem kell feltétlenül vagyonokat áldoznunk arra, hogy legyen stílusunk.

olvass tovább