Kulcsszó keresés /


Kedvenc kreációink a születésnapos Giorgio Armani-tól

  • 2018. július 11.

Giorgio Armani az egyik legismertebb és legsikeresebb olasz tervező. Kezdetben orvos szeretett volna lenni, így két évig tanult az egyetemen, de ezt követően -a világ szerencséjére- Milánóba költözött, ahol előbb kirakatrendezőként, majd beszerzőként dolgozott, 1975-ben pedig megalapította az Armani márkát. A vörös szőnyeget el sem tudnánk képzelni a kreációi nélkül, így születésnapja alkalmából a kedvenceinket gyűjtöttük össze!

olvass tovább

BAFTA díj - a vörös szőnyeg legszebb ruhái

  • 2012. február 13.

A visszafogott elegancia jellemezte a 2012-es BAFTA díjátadó gálát. Nem voltak hatalmas divatbakik, kirívó ruhák, mély dekoltázsok, élénk színek csak szebbnél szebb klasszikus vonalvezetésű egyszerű ám tökéletes ruhaköltemények.

olvass tovább

Félistenek a kifutóról

  • 2012. február 06.

Mindenki ismeri Kate Moss, Gisele Bündchen vagy Heidi Klum nevét, sőt arcot, kampányt, parfümöt tudunk kapcsolni hozzájuk. A következő férfiak ismeretlen ismerősök mind, hiszen, sűrűn látjuk a képeiket, mégse biztos, hogy tudjuk a nevüket, lássuk kik a férfiaknál a kifutók "öreg rókái".

olvass tovább

Gloss d'Armani - Az ajaklakk

  • 2011. december 13.

A csodaszép, professzionális téli Armani sminkek mellé megérkezett a termékcsalád forradalmian új ajakfénye, melyet bátran hívhatunk "ajaklakknak" is, hiszen olyan magasfényű, lágy réteggel vonja be az ajkakat, melyet eddig csak filmcsillagokon láttunk.

olvass tovább

Armani SkinCare - A tökéletes bőr titka

  • 2011. december 09.

Giorgio Armani neve egyet jelent a luxussal, a kifinomultsággal, az olasz temperamentummal és a tökéletességgel. A márka bőrápoló termékcsaládjának használata különleges összetevői következtében finomabb bőrfelszínt, ragyogó arcot, teltebb arcot eredményeznek. A Giorgio Armani SkinCare szépségnagykövete, Megan Fox porcelánbőre bizonyítja: tényleg létezik az Armani bőr…

olvass tovább

Armani szálloda az Észak-Kaukázusban? Érdekes...

  • 2011. január 28.

Egy biztos. Szerettem volna ott lenni azon az igazgatósági ülésen, ahol Giorgio Armani fejéből kipattant ötletét megosztotta cégének vezetőivel és tanácsadóival. Könnyen magunk elé képzelhetünk egy tucatnyi hüledező arcot és leesett gondosan borotvált állat...

olvass tovább

Giorgo Armani, az olasz nábob

  • 2010. december 14.

Giorgo Armani divatmogul, sztárdizájner, egy olasz nábob. Vessük hát magunkat a habokba, és lássuk, hogyan él s alkot egy milánói divatdiktátor. A divatszakma élő legendája egyben a divat talán leggazdagabb ember is egyben.

olvass tovább