Kulcsszó keresés /


7 dolog, amit a Szívek szállodájából tanultam meg

Kilenc év után visszatért a lélegzetvétel nélkül beszélő anya-lánya páros, és velük együtt a fiktív Cunnecticut-i kisváros, Stars Hollow minden bolondos kis lakója. Persze kivételek mindig vannak, de az a tapasztalatom, hogy ez az a sorozat, ami elé fiatalokat és időseket, férfiakat és nőket egyaránt le lehet ültetni úgy, hogy jól szórakozzanak a látottakon.

olvass tovább

5 párkapcsolati lecke, amit a Szívek szállodájából tanultunk

A 2000 és 2007 között futó, majd 2017-ben 4 extra epizóddal megtoldott sorozat mind a mai napig sokak kedvence, ugyanis bár vádolhatnánk azzal, hogy sok esetben túlságosan idilli képet mutat a világról, el kell ismernünk, hogy számos olyan párkapcsolati mintát vonultat fel, melyekkel jó eséllyel találkozunk a való életben is. Most azt gyűjtöttük össze, hogy a sorozatnak hála milyen kapcsolati leckéket tanulhattunk meg.

olvass tovább

A Szívek szállodája legjobb idézetei

Minden rajongótársam nagy szerencséjére már csak 3 hetet kell várni, hogy újra beleshessünk kedvenc anya-lánya párosunk, Lorelai és Rory Gilmore életébe, ami lássuk be, kilenc és fél évvel a legutóbbi évad utolsó része után már meg sem kottyan az embernek. Kétségtelen, hogy szinte lehetetlen az összes legjobb idézetet összeválogatni az ikonikussá vált sorozatból, hiszen az egész lényegét a szórakoztató, frappáns párbeszédek, időnként kissé zagyva, ám lélegzetvétel nélkül lenyomott monológok adták. Éppen ezért összegyűjtöttem a kedvenceimet, abban reménykedve, hogy az új évadnak köszönhetően jelentősen bővíthető lesz majd a lista.

olvass tovább