Kulcsszó keresés /


'Igazi terápia volt könyvet írni a Forma1-es élményeimről' – Megjelent Szujó Zoltán első könyve

  • 2022. március 24.

Szujó Zoltánt 18 év, megszámlálhatatlan személyes emlék, és megannyi szédületes utazás köti a száguldó cirkuszhoz. A F1 magyar hangja, - aki ott volt Michael Schumacher visszavonulásánál, aki egyedüliként ülhetett Ralf Schumacher kórházi ágyánál - a napokban mutatta be első, Öveket bekapcsolni! Történetek a boxutcából című könyvét, amelyhez a Forma-1 nagyhatalmú ura, Bernie Ecclestone írt személyes hangvételű előszót.

olvass tovább

Top10: Sebastian Vettel, a nem csak tehetséges, de imádni való F1-es pilóta

  • 2018. július 03.

Sebastian Vettel egészen fiatal volt még, amikor az egész világ megismerte, és egy pillanat alatt mindenkit lenyűgözött hihetetlen tehetségével. Emellett azonban szerénységét is megőrizte, ráadásul intelligens és közvetlen megnyilvánulásairól ismert, így nem csoda, hogy rövid idő alatt a Forma-1 szerelmeseinek kedvencévé vált. A szerintünk igen szexi pilóta a mai napon ünnepli a 31. születésnapját.

olvass tovább

Sztárok és pilóták buliztak a GP after partin

  • 2014. július 29.

Az egyik legizgalmasabb Magyar Nagydíjat követően Forma-1 rajongó sztárjaink a verseny hivatalos after partiján ünnepeltek. Talmácsi Gábor, Győrfi Pál, Horváth Éva, Ada, Sarka Kata, Árpa Attila és Kiss Endi mellett a Torro Rosso pilótája, Jean-Eric Vergne és a Williams tesztpilótája, Felipe Nasr is a Symbolban bulizott.

olvass tovább

A Formula-1 királynője

  • 2013. március 13.

Kevés nőt áldott meg a sors azzal, hogy beleszülessen a pénz és a luxus világába, még kevesebb az, akinek külső adottságai és belső igénye is megvan ahhoz, hogy éljen az ilyen Istenadta lehetőséggel. Tamara Ecclestone, a híres Bernie Ecclestone és a horvát Armani modell, Slavica lánya ezen kevesek közé tartozik.

olvass tovább

Kimi Raikkönen, a laza

  • 2012. március 17.

Idén egy nagy visszatérőt ünnepelhetnek a Formula-1 rajongói Kimi Raikkönen személyében. De az is örülhet, aki szereti a mókás interjúkat!

olvass tovább

Kalocsai hímzésbe bújtatják Hamiltont és Buttont

  • 2011. július 08.

A Magyar GP szombati napján speciális overallban vezetnek a mclarenesek. Az akció a McLaren-BOSS-szövetség része, a divatcég idén már 30. éve szállít az istállónak, ezért játékot indított: bárki tervezhet kezeslábast az angolok pilótáinak, a legjobbat aztán legyártják, és az időmérőn azt viselik Buttonék.

olvass tovább

Kicsoda (volt) Flavio Briatore?

  • 2009. szeptember 22.

A Forma-1 történetének egyik legellentmondásosabb alakjától kénytelen búcsút venni, vagy más olvasatban: vesz végre búcsút a nagyérdemű sportbarát közönség. Az olasz üzletember jelen pillanatban minden gonosz és csaló dolog megszemélyesítője, aki soha többé nem térhet vissza a Forma-1-be.

olvass tovább

Richard Mille RM 008-V2 Felipe Massa karóra

  • 2009. július 29.

Egy luxuskarórákat gyártó svájci vállalat fejet hajt Brazília és a Forma-1 előtt. Tulajdonképpen a Richard Mille márka teljes egészében az autóversenyzés példáját követi a termékek gépies kinézetével, bár szerintem a Forma-1-es versenyautókban nincs annyi arany, mint ezekben az órákban.

olvass tovább