Kulcsszó keresés /


Egy 21. századi Nő - A pillanatról

  • 2015. január 18.

Csodálatos kincs van a birtokomban. Az életem minden pillanata az enyém. Minden pillanatban pedig ott van a végtelen lehetőség. A lehetőség a változásra, a másképp gondolásra, az életem gyökeres megváltoztatására, arra, hogy bármikor megrögzött szokásaimmal ellentétesen döntsek, hogy elengedjem a függőségeim és szabaddá váljak.

olvass tovább

Klasszikus és mesés…

  • 2012. május 17.

Egy igazi nő kulcsot ad a lakásához a bejárónőjének, de a ruhásszekrényéhez soha! – mondta egy kedves amerikai barátnőm. Az ő gardróbja olyan volt, mint egy elvarázsolt kastély titkos szobája, ahova nélküle senki sem léphetett be.

olvass tovább

A szeretetről

  • 2012. május 03.

Bármennyire tiltakozunk ellene lelkünk mélyén, mindannyian szeretetre méltók vagyunk, minden hibánkkal és bűnünkkel együtt. Mindannyiunknak jár az együttérzés, az őszinte odafigyelés, a szeretet óvó ölelése, amely arról biztosít, hogy értékesek vagyunk és a világnak szüksége van ránk.

olvass tovább

Az erőről

  • 2012. április 02.

Többször gondoltam már, hogy erőm határait feszegeti az élet. Aztán utólag mindig rájöttem, hogy ha kellett volna, talán még ennél többet is kibírok. Pedig embertpróbáló helyzetek voltak, olyanok, amelyeket az ember szíve szerint inkább elfelejtene, ha tudna.

olvass tovább

Az időről

  • 2012. március 29.

Az idő urai vagyunk, mind, egytől egyig! Bár kizárólag a jelennel rendelkezünk, annak pillanatában ott rejtőzik a végtelen idő lehetősége. Hiszen gondolataink, képzeletünk minden pillanatban szabadon utazhatnak időn és téren át, kezünkbe adva múltunk és jövőnk sorsát.

olvass tovább

A felelősségről

  • 2012. március 24.

Az élet minden pillanatban figyel. Ott lapul észrevétlenül a hétköznapok rutinjaiban vár és időzít. Vár a megfelelő helyzetre, pillanatra és ránk, hogy végre megmérettessen és felszabadítson saját korlátaink alól a felelősségvállalás teljes súlyával.

olvass tovább

A Női létről

  • 2012. március 08.

Nőnek születtem, nő vagyok, mindig, az élet minden pillanatában. Ennél csodálatosabb dolgot el sem tudok képzelni! Nőnek lenni különleges állapot, mert ha akarjuk, ha nem, ez az energia folyton ott cikázik bennünk, ott lüktet minden szavunkban, minden érintésünkben, minden mosolyunkban és minden csókunkban. Nem kell ehhez még csak szerelmesnek sem lenni, vagy párkapcsolatban élni, ugyanis a nőiesség sugárzik mindenkire, akivel csak találkozik.

olvass tovább

A szabadságról

  • 2012. március 03.

A valódi szabadság a lélek szabadsága, a legnagyobb adomány amit az ember önmagától kaphat. Ez a belső szabadságharc koronája, a legnagyobb egyéni diadal amellyel ember bírhat. A félelemmentes, boldog élet az, amikor korlátok nélkül önmagunk lehetünk, amikor nem adunk hatalmat senkinek érzelmeink és gondolataink fölött, amikor megfelelési kényszer nélkül élünk, s a spontán boldogság a miénk.

olvass tovább

A Titkokról

  • 2012. február 25.

Úgy tartják minden titok annyit ér, amennyit azok az emberek jelentenek számunkra, akik elől rejtegetjük őket. Lehet, de ennél valószínűleg többről van szó. Szerintem a titkaink sokkal inkább rólunk beszélnek, személyiségünk rejtett dimenzióiról, azokról az apró részletekről, amelyeket alaposan, finom púderral elfedünk. Jórészt arról, hogy mitől félünk, mire vágyunk, mik a gyengéink, mik az örömeink.

olvass tovább

A csókról

  • 2012. február 14.

Csókolózni csak szerelemből szabad. Már ismerted a szám rajzolatát, a nevetésem, ahogy duzzogva csücsörítek s úgy érezted, hogy semmi másra nem vágysz, minthogy remegő testtel hozzám fordulj és lélegzetvisszafojtva arra várj, hogy az ajkaink végre összeérjenek. Te értetlenül néztél rám, talán mert ösztönösen érezted, amiről én megfeledkeztem, hogy az első csóknak varázsa van. Nem kiszámítható, nem megtervezhető és előfordul, hogy végzetes…

olvass tovább