Kulcsszó keresés /


19 Barbie baba öltözék, amit híres designerek terveztek

  • 2015. szeptember 15.

Barbie-t legalább annyian szeretik, mint utálják. Az egyik legvitatottabb játék a piacon. Ám egy dolog tény: a legdivatosabb is. 1959-es születése óta számos nagy márka képzeletét inspirálta, így olyan nagy nevek terveztek neki ruhát, mint Chanel, Dior, Armani vagy Oscar de la Renta, hogy csak a legnagyobbakat említsük. Mi pedig összeválogattuk nektek a kedvenc Barbie designer ruha szettjeinket. Jó lapozgatást!

olvass tovább

Super Bowl sisakok

  • 2014. január 25.

Divattervezők is beszálltak az idei NFL döntő csillogásába. Elhoztunk Nektek egy-két egyedi NFL sisakot, melyek biztosan gazdára találnak az árverésen.

olvass tovább

Donna Karan: szexi és életerős

  • 2012. február 13.

Minél globalizáltabb a világunk, annál egyedibbnek kell lennie egy nőnek – vallja Donna Karan, aki helyi idő szerint ma délután kettőkor mutatja be 2012-es őszi-téli kollekcióját a New York-i Fashion Weeken.

olvass tovább

Csemegézzünk! Íme, 5 csúcsmárka tavaszi kínálata

  • 2012. január 25.

Vészesen közeledik a tavasz, így megnéztük, hogy milyen ruhákat találunk Victoria Beckham, Donna Karan, Dolce & Gabbana, Roberto Cavalli, s a Balenciaga 2012-es tavaszi kínálatában. Dőljünk hát hátra, s csemegézzünk a tervezők ruhakölteményei között!

olvass tovább

Mit rejtenek a DKNY újdonságok?

  • 2012. január 15.

A DKNY honlapján már csemegézhetünk az új kollekcióból. Donna Karan persze nem hazudtolta meg önmagát, így az elegáns ruhák mellett igazán fiatalos, lezser stílusúakat is találni. A divatház kollekciója egyébként az sugallja, hogy szerintük az idén a kék-piros szín kombinációjával leszünk igazán lezserek. Ezt bizonyítja, hogy egyébként ezt színkombinációt nem csak a DKNY ruhákon, de a bizony cipőkön is látni.

olvass tovább