Kulcsszó keresés /


8 ritka tulajdonság a mai világban

A világ jó és rossz, ez így van rendjén. Ahogy létezik nappal és éjszaka. Ezek mind a duális világunk részei. Ám a világ mérlege gyakran átbillen a negatív pólusba, de csak azért, hogy megtanuljuk jobban értékelni azt, ami valóban lényeges. Az embereknek a kapcsolataikban is egyre nagyobb igényük van a jóságra, a megértésre, az intelligenciára, a felszínes külcsín helyett. Senki sem beszél arról a jóról, amelyet valódi, becsületes, gondoskodó és kedves emberek végeznek. Igen, vannak ilyen emberek még ebben a világban, és talán miattuk marad még egyben a Föld.

olvass tovább

Mit hoz 2012 a szerelemben?

  • 2012. január 01.

A 2012-es év romantikus, örömteli és érzelmes esztendő lesz sok csillagjegy szülötte számára. Persze aki igazi próféciára szomjazik, annak érdemes személyes horoszkópot készíttetnie.

olvass tovább

Ízlések és pofonok

  • 2010. február 18.

Anne, Madonna, Blake, Lady Gaga, Fergie, Ciara és még sok külföldi "celeb" bemutatja, hogy számára melyik a legideálisabb ruha kollekció számára. Mi ezt most megmutatjuk nektek, és döntsétek el, nektek melyik tetszik ezek közül.

olvass tovább

Grammy Awards 2010 - feketében

  • 2010. február 01.

Újabb vörös szőnyeges esemény szemtanúi lehettünk éjszaka. Ezúttal a Grammy díjak átadására került sor. Kiugró összeállításokat (akár pozitív, akár negatív irányban) nem igazán láthattunk, a jelenlevők igyekeztek visszafogottan, szélsőségektől mentes ruhákban részt venni az eseményen.Elsőként olyan hölgyeket választottam, akik fekete ruhában pompáztak.

olvass tovább