Kulcsszó keresés /


Pert nyert a Louboutin egy anti-iszlám csoport ellen

  • 2013. október 17.

A notóriusan pereskedő Christian Louboutin újabb nyereséget tudhat magáénak, ezúttal egy belga politikai párttal szemben hozott kedvező ítéletet a bíróság. Az Anke Van Dermeersch szenátor, korábbi Miss Belgium által vezetett Vlaams Belang csoport kampányfotóin maga Van Deermersch látható csupasz lábakkal, jellegzetes piros talpú magassarkúban.

olvass tovább

Kit illet a piros cipőtalp?

  • 2012. június 20.

Aki kicsit is jártas a divatban és hallotta már Christian Louboutin nevét, annak biztos beugrik a védjegye: piros cipőtalpak. De mi történik, ha másolják?

olvass tovább

Louboutin a pasidnak!

  • 2012. június 06.

A legtöbb férfi, akinek divatbolond vagy cipőmániás barátnője, felesége van, ismeri Christian Louboutin nevét. A pirostalpas cipész néven legalábbis beugrik.

olvass tovább

Talpig feketében

  • 2012. május 18.

A fekete mindig elegáns és örök, de nagyon hamar lehet egyhangú és unalmas, ezért kell odafigyelni a választott ruhák fazonjára. Kim Kardashian odafigyelt, nem is akárhogyan!

olvass tovább

Íme, Louboutin tavaszi cipőcsodái

  • 2012. január 20.

Még, ha jelenleg a hőmérséklet rá is cáfol, a tavasz bizony közeledik. A nagy cipőmárkák honlapján épp ezért már csemegézhetünk a 2012-es tavaszi cipőkből. Christian Louboutin igen színes magassarkúkkal rukkolt elő: a 15-16 centi magas sarokkal rendelkező lábbelik igen szemet gyönyörködtetők.

olvass tovább

Christian Louboutin csizmák

  • 2011. november 02.

A divat művészet – tartja a mondás, ami alól Christian Louboutin francia cipőtervező darabjai sem kivételek. A tervező lábbelijeinek talpa sokszor vörös, ami az évek során védjegyévé vált. Épp ezért az idei szezon csizmái közül sem maradhatott ki a piros szín.

olvass tovább

Christian Louboutin

  • 2011. január 21.

Christian Louboutin cipői sohasem a tömegigényeket szolgálták ki. A mostani kollekciója sem változtat ezen a szemléleten. A cipők mellett azonban most maguk a fotók is témát szolgáltatnak. Nem is akármilyet, hiszen a fotós és a tervező megtalálták a számukra legmegfelelőbb művészettörténeti korszakot: a Barokkot.

olvass tovább

Christian Louboutin 2010 tavasz/nyár

  • 2010. április 20.

Christian Louboutin izgalmas kollekcióval rukkolt elő az idei szezonra. A változatos és különleges cipők széles variációi alkotják a Resort kollekciót. Főbb darabjai a magassarkú szandálok és a lapos talpú szandálkülönlegességek.

olvass tovább