Kulcsszó keresés /


ÚJ Pep-Start HydroBlur Moisturizer a Clinique-től

  • 2016. október 27.

Mostantól bármikor elérheti a kedvenc filtere által nyújtott hatást! Az ÚJ Pep-Start HydroBlur Moisturizer egy könnyű, egész napos hidratáló, mely előkészíti a bőrt a sminkeléshez, elhomályosítja a bőrhibákat, szabályozza a faggyútermelést és a kifényesedést, és gondoskodik arról, hogy ön mindig a legjobb arcát mutassa.

olvass tovább

Teszt: dús és hosszú

  • 2014. április 01.

Ismerd meg jobban a Clinique legújabb szempillaspirálját, ha még dúsabb, még természetes pillákat szeretnél! Szerelem első pillantásra.

olvass tovább

A húsz legjobb hidratáló maszk

  • 2013. április 04.

Testünk 70%-a víz, amelyből napi két és fél liter távozik különböző úton - módon, tehát legalább ugyanennyi folyadékkal volna szükségszerű minden nap pótolni a veszteséget. A legkevesebb vizet a bőrünk tárolja, azon belül is az arc, a nyak és a kézfej szárad ki a leggyorsabban, ezért ezen területek hidratálása a legfontosabb.

olvass tovább

Intenzívebb színek a Clinique-től

  • 2013. január 15.

Az új Chubby Stick Intense Moisturizing Lip Colour Balm megjelentetésével a Clinique erősebb fedésű és intenzívebb színű összetétellel kedveskedik a Chubby Stick rajongóinak világszerte.

olvass tovább

Az 5 legjobb fényvédős nappali krém

  • 2012. március 21.

Arcbőrünk ápolása az egyik legfontosabb dolog, de krémválasztásánál nem csak azt kell szem előtt tartani, hogy ránctalanít hidratál, vagy feszesít, hanem azt is, hogy mennyire védi arcunkat a nap káros sugaraitól.

olvass tovább

10 fantasztikus hidratáló krém

  • 2012. február 10.

Tombol a tél, és ilyenkor kötelességünk gondoskodni arcbőrünk épségéről. A csípős idő kiszárítja bőrödet, így a hidratálás az egyik legfontosabb feladat. Íme tíz hidratáló készítmény – könnyebb textúrájú szérumok és masszívabb krémek – amelyekkel átvészelheted a hideget.

olvass tovább