Kulcsszó keresés /


Minimalista Befolyás

  • 2017. január 25.

Sok óramárka ráérzett, hogy a kevesebb néha több és olyan időmérőket kezdtek tervezni, amelyek egyszerűek ugyan, de ugyanolyan lenyűgözőek, mint kevésbé letisztult társaik. A legújabb minimalista órák nélkülözik a szükségtelen díszítéseket és az eredeti funkciójukra koncentrálnak, mégpedig az idő mérésére.

olvass tovább

2014 a Bering Time éve

  • 2014. november 07.

A cég fönnállásának 4 évében már több mint 50 országban kapható a márka és ez alatt a 4 éve alatt több mint 4 millió órát értékesítettek… a tavaly Angliában az év óramárkájának és Németországban a legjobb új márkának választott dán óragyártó töretlenül halad előre, amit mi sem bizonyít jobban, mint a tavaly nagy sikerrel debütált ékszerkollekció a Symphony és az a több mint 15.000 elégedett értékesítési hely világszerte.

olvass tovább

Bering Artcic Stardust

  • 2014. július 12.

A legújabb ékszerkollekció a Beringtől. Az erőltetett kreativitás korát éljük, amikor ciki nem annak lenni, ami adott. Sokan ugye nem szeretnek beállni s sorba, de rengeteg olyan mainstream dolog van, aminek igen is a tagjává kell válnunk és beleolvadni a tömegbe…

olvass tovább

Bering - A sarkvidék szimfóniája

  • 2014. február 26.

A dán design sosem fukarkodott a különleges ötletekkel! A "klinikai" finomságú és tisztaságú formatervezés szinte már mindenhol megjelenik és igen nagy piaci rést töltött be a mai túldimenzionált világunkban, ahol mindenki többet akar mutatni - pedig nem kellene!

olvass tovább