Kulcsszó keresés /


Csapdába esett nők

Régóta tartozom néhány gondolat papírra vetésével, amely engem is feszít. Talán azért ennyire nehéz erről írnom, mert engem is érint, meg azért is, mert ha bántalmazva vagy valami által, akkor beszűkülsz, nem tudod tisztán látni a helyzeted, és ettől az állapottól megnémulsz és folyamatosan abban kételkedsz, hogy jól érzed-e és nem-e reagálod túl.

olvass tovább

Barna Berni: Juliet Sol - Felkavaró történet a korlátok átlépéséről, és önmagunk felvállalásáról, téren és időn át.

  • 2023. november 04.

Könyvajánló: Barna Berni regénye különös esszenciája a romantikának, a kalandnak és a lélekfejlődés kanyargós útjainak, ami megérint, felkavar és végül választ ad számtalan általunk is megélt kérdésre. Van-e jó és rossz? Hogyan válhatnak a sérüléseink a segítőinkké? Van-e téren és időn átívelő szerelem?

olvass tovább

Nem lehet egyetérteni azzal, hogy öröm helyett bele kell halni az életbe

  • 2022. december 01.

"Barna Berni új könyve, intim történetek gyűjteménye arról, hogy hogyan bánunk egymással és önmagunkkal." Feldmár András pszichológus, pszichoterapeuta. Az élete során előbb vagy utóbb mindenki felteszi magának a nagy kérdéseket. Vannak törvények, amelyek elkerülhetetlenek. A kérdés az, hogy válaszokat is akarsz-e? Saját és egyedi válaszokat.

olvass tovább

Luxusnyomor

Szeretem az életet. Nevetni, sétálni, enni, ölelkezni. Már szeretem. Annak ellenére is, hogy a munkám miatt el kell merülnöm a mélységbe, és ott aztán minden ok meglenne arra, hogy ne szeressem.

olvass tovább