Kulcsszó keresés /


Kedvenc kreációink a születésnapos Giorgio Armani-tól

  • 2018. július 11.

Giorgio Armani az egyik legismertebb és legsikeresebb olasz tervező. Kezdetben orvos szeretett volna lenni, így két évig tanult az egyetemen, de ezt követően -a világ szerencséjére- Milánóba költözött, ahol előbb kirakatrendezőként, majd beszerzőként dolgozott, 1975-ben pedig megalapította az Armani márkát. A vörös szőnyeget el sem tudnánk képzelni a kreációi nélkül, így születésnapja alkalmából a kedvenceinket gyűjtöttük össze!

olvass tovább

70 haute couture darab a tavaszi divathétről - 2. rész

  • 2016. január 28.

Január 24-én elkezdődtek Párizsban a legkülönlegesebb és a legdrágább ruhákat felvonultató divatbemutatók. A couture weeken a magas szabászat remekeit mutatják be a legjobb tervezők évente kétszer. A 2016-os tavasz/nyári kollekciókból válogattuk ki a legszebbeket. Margiela, Armani, Elie Saab és a többiek. Vigyázat! Szubjektív lista!

olvass tovább

19 Barbie baba öltözék, amit híres designerek terveztek

  • 2015. szeptember 15.

Barbie-t legalább annyian szeretik, mint utálják. Az egyik legvitatottabb játék a piacon. Ám egy dolog tény: a legdivatosabb is. 1959-es születése óta számos nagy márka képzeletét inspirálta, így olyan nagy nevek terveztek neki ruhát, mint Chanel, Dior, Armani vagy Oscar de la Renta, hogy csak a legnagyobbakat említsük. Mi pedig összeválogattuk nektek a kedvenc Barbie designer ruha szettjeinket. Jó lapozgatást!

olvass tovább

Elegáns ázsiai vonalak - Armani Privé

  • 2015. február 04.

Armani 2015-ös tavasz/nyári couture kollekciója a titokzatos Ázsiába kalauzol el bennünket., ugyanis onnan merített ihletet a ház designere. Bambuszminták, selymek, organzák, és a japán rizsföldek színei, mindez pedig elegáns formába öltve. A teljes kollekció megtekintéséhez kattintsatok a fotóra!

olvass tovább

Legszebb ruhák a couture weekről

  • 2014. július 10.

A 2014/15-ös őszi-téli szezon kollekcióit felvonultató haute couture weekről gyűjtöttük össze nektek kedvenc költeményeinket egy csokorba. Dior, Chanel, Armani és még sokan mások debütálnak most a divatvilág előtt. Csodáljátok meg a legragyogóbb kreációkat!

olvass tovább

Stílus és elegancia Armani módra

  • 2014. március 24.

Íme egy újabb meseszép gyermek kollekció, amelyből inspirálódni lehet az új szezonra! Stílus, elegancia, könnyedség, ez az, ami az Armani Junior új tavaszi, nyári kollekcióját jellemzi.

olvass tovább

Dübörög a Couture Week Vol.2.

  • 2013. július 11.

Az őszi szezon haute couture kollekcióinak bemutatója múlt héten lezajlott. Mi tartoztunk még nektek a kedvenc darabjainkkal. Az élménybeszámoló hamarosan a magazinunk hasábjain. Most Armani Privé, Gaultier, Elie Saab és Ulyana Sergeenko következik.

olvass tovább

Eközben Venice Beach-en

  • 2013. június 19.

A namíbiai manöken, Behati Prinsloo neve ismerős lehet Victoria angyalkáinak csapatából. Most megcsodálhatjuk gyönyörű gazella testét Michael Korsban, Armaniban és Carvenben is. Az anyag a Jalouse magazin júniusi számát ékesíti.

olvass tovább