Kulcsszó keresés /


'Ha nem tudsz jobb lenni az ellenfelednél, egyszerűen csak öltözz jobban.' - Inspiráló idézetek Anna Wintour-tól

  • 2018. november 03.

Anna Wintour az amerikai Vogue főszerkesztője, és egy megkerülhetetlen stílusikon, a divatipar legbefolyásosabb nője. Rengeteg tehetséges fotóst, dizájnert és modellt fedezett fel, miközben hónapról-hónapra nők millióinak ízlésére van hatással a világ egyik legjelentősebb divatlapjának az élén. A mai napon ünnepli a születésnapját, így a kedvenc idézeteinket gyűjtöttük össze tőle!

olvass tovább

Óriási MET Gala gif challenge

Az év legfontosabb divateseménye Anna Wintour szerint, és valóban mindenki megjelent,. Beyoncé kinyomatlan pattanásoknak öltözött, Madonna kitette a melleit - szó szerint - Blake Lively pedig minden erőfeszítés nélkül lopta el a show-t. A legjobbtól a legrosszabbig, maratoni gif challenge!

olvass tovább

Anna Wintour és a többiek

  • 2013. február 20.

Nem elég divattervezőként sikeres kollekciót alkotni, és az sem mellékes, ki jön el a show–ra. Ugyanis nem mindegy, kit ültetnek le az első sorba.

olvass tovább

Puccba vágva tavaszra

  • 2013. február 06.

Ma kezdődik a tavasz hivatalos divat-hónapja. New York, London, Milánó, a nagy finálé pedig Párizsban lesz. Felbolydul a divatszakma, ide-oda repkednek a sztárok is.

olvass tovább

Lady Gaga színésznőnek áll

  • 2012. április 03.

Az ezerarcú Gaga kemény fába vágta a fejszéjét. Hollywoodban azt rebesgetik, hogy egy divat témájú filmben fog szerepelni hamarosan a polgárpukkasztó énekesnő.

olvass tovább

Táska? Balenciaga!

  • 2011. április 14.

Cristóbal Balenciaga 1911-ben, 16 évesen alapította divatházát és rögtön kivívta a befolyásos hölgyek elismerését. Ma sincs ez másképp: a Gucci cégcsoporthoz tartozó divatház kreációt olyan hírességek viselik előszeretettel, mint Jennifer Conelly és Nicole Kidman, a fanatikus gyűjtőről, Nicole Richiről nem is beszélve. Anna Wintour maga is szívesen vásárol Balenciaga darabokat és ha a divat nagyasszonya, Anna Wintour fejet hajt a márka előtt, az már önmagában jelent valamit.

olvass tovább