Kulcsszó keresés /


Menő fehérneműmárkával készített közös kollekciót a H&M

  • 2018. augusztus 08.

A H&M első alkalommal kollaborál egy fehérneműmárkával, ehhez pedig az úttörő amszterdami székhelyű Love Stories-t választotta. A márkát a tehetséges Marloes Hoedeman hozta létre 2013-ban. A márka rajongói eklektikus mintái, keverhető stílusai és kényelmes viseletei miatt szeretik a Love Stories fehérneműit és hálóruháit. A Love Stories x H&M kollekció a márka klasszikus darabjait mutatja be a nagyközönségnek, melyek augusztus 9-től lesznek elérhetőek a H&M üzleteiben és online.

olvass tovább

Amszterdami hangulatok

  • 2016. október 18.

Az idő még hűvös, a szél szinte harap, a fákon egyetlen rügy sem látható, olyan kopárak, mint tél közepén. De a virágágyásokban és a tenyérnyinél nagyobb zöld felületeken már feltűnően kelletik magukat a kikerics sárga, fehér és lila krókuszok, a tavasz első hírnökei.

olvass tovább

Designhotel Amszterdamban

  • 2014. november 04.

A holland sztárdesigner, Piet Hein Eek tervei alapján kialakított ipari létesítményben létrehozott luxus apartmanszállóban igaz, hogy maximum 2 éjszakát pihenhetünk, de akik szeretik az indusztriális stílust, azoknak kitűnő kikapcsolódást nyújthat ez a hotel.

olvass tovább

Anh Tuan Amszterdamban debütál

  • 2013. december 09.

Amszterdamot eddig is Európa egyik legcsalogatóbb városaként tartottam számon, de a panoptikum, a Van Gogh Museum és az i amsterdam felirat újabb kihagyhatatlan látnivalóval bővült a Tassen Museum Hendrikje Museum of Bags and Purses táskamúzeummal. A következő hónapokban ugyanis Anh Tuan, vietnámi származású magyar divattervezőnk táskakollekciója kerül kiállításra az Amszterdami Táska Múzeumban, mely egyedülálló Európában, és egyben a legnagyobb a világon. A tervező ikonikus darabjaival egyaránt találkozhatunk a kiállításon, csakúgy, mint a legújabb fazonokkal.

olvass tovább

Anyaszabi Amszterdamban

  • 2013. november 11.

A kislányom születése óta minden egyes nélküle töltött óráért lelkiismeret furdalás kínzott. Bevallom éveken át, betegesen. A sors úgy hozta, hogy mi ketten az első pár évben igazán összenőttünk. Csak vele. Mert azt, hogy egyedül, mással, nélküle, én ilyet nem ismertem. Szó sem lehetett róla. Sem utazás, semmi. Aztán fél éve kipróbáltam. Mert imádom őt, de úgy éreztem, nagyon kell.

olvass tovább

A Világ legtisztább városai

  • 2010. december 06.

A világ legtisztább városainak szubjektív rangsorát több tényező, így az infrastruktúra fejlettsége, a környezetvédelem, a levegő tisztasága és az élhetőség alapján állította fel a Forbes magazin.

olvass tovább

Replay 2010 Tavasz/Nyár

  • 2010. március 25.

A Replay márkát 1978-ban Olaszországban, azon belül is Asoloban alapították, azóta számtalan országba és városba eljutott, mint például Moszkva, Amszterdam, Párizs, Tokió, Rómá és szerencsére már nálunk is.

olvass tovább