Kulcsszó keresés /


Mindenki kedvence - 52 fotó a ma 52 éves Sandra Bullockról

Sandra Anette Bullock 1964. július 26-án született Amerikában, de opera énekesnő édesanyja révén, félig német származású. Sokáig úgy volt elkönyvelve Hollywoodban, mint a színésznő, akivel jó könnyű komédiákat forgatni, aztán hozott néhány vérfagyasztóan zseni filmet, majd 2010-ben el is nyerte élete eddigi egyetlen Oscar-díját A szív bajnokai című filmben nyújtott alakításáért. Azóta kapott még egy jelölést a Gravitációval, de ha több arany szobrot nem is nyer, a legközkedveltebb színésznő díját akkor is ő tudhatja magáénak. Most az ő stílusalbuma következik:

olvass tovább

McQueen horror babái

  • 2013. július 25.

Alexander McQueen őszi kampánya meglehetősen komorra sikeredett. A bábivá maszkírozott Edie Campbell horrorisztikusan fest a monokróm képeken. Nektek hogy tetszik, benneteket is elriaszt?

olvass tovább

Rémségek kicsiny cipőboltja

  • 2013. május 09.

Egy lábbeli akkor jó, ha kényelmes. Egy lábbeli akkor jó, ha szép. Ergo akkor a legjobb, ha kényelmes és szemet igéző is egyben. Valamikor ezt a cipőtervezők elfelejtik és már-már horrorba illő lábravalót eszkábálnak össze. Szerencsére van a popiparnak egy Lady Gagája, majd elhordja Őnagysága!

olvass tovább

A Bolyen lányok visszatérnek

  • 2013. március 15.

Alexander McQueen sosem tervezett a közönségnek. Ready-to-wear kollekciói sem alkalmasak utcai viseletnek, ez egyszer tény. Ám tények ide vagy oda, lélegzetelállítóan szemet gyönyörködtető minden egyes megálmodott darabja.

olvass tovább

Brit mánia - Union Jack mindenhol

  • 2012. március 17.

A kirakatok tavaszi/nyári kollekciói telis-teli vannak a brit zászló mintáját megidéző felsőkkel, kiegészítőkkel. Minden évtizedben egyszer előjön a Union Jack, mint kultikus minta, 2012 ismét az ő éve lett. God save the Queen!

olvass tovább

Gwyneth Paltrow szexibb mint valaha

  • 2012. február 20.

A Grammy gálán csak úgy sugárzott Gwyneth Paltrow, aki szexibb, mint valaha! Legutóbb a Fertőzés című filmben láthattuk kevésbé csábos szerepben, a márciusi Harper's Bazaar-ban pedig Terry Richardsonnak állt modellt a szőke színésznő.

olvass tovább

Alexander McQueen cipők: te felvennéd?

  • 2011. december 02.

Egyszerűen nem mehetünk el szó nélkül Alexander McQueen cipők mellett. S bár a kollekcióban megtalálhatók az igazán klasszikus darabok is, az extrém sarokmegoldásokkal tarkított szandálok igazán elgondolkodtatókra sikeredtek. Te melyiket vennéd fel?

olvass tovább

Érzéki csalódás - érzékibb vonalak

  • 2011. október 23.

Bizton állíthatjuk, hogy megvannak az elmúlt idők legnőiesebb, legelőnyösebb, legötletesebb ruhadarabjai. Az exkluzív, 2011 őszi/téli kollekciók számos csalóka és szupernőies ruhát kínálnak, előre gondolva a decemberi partykra, karácsonyi, újévi estekre.

olvass tovább