Kulcsszó keresés /


10 kép, ami bizonyítja, hogy George Clooney még mindig a világ egyik legszexibb pasija

  • 2018. március 12.

Geroge Clooney már fiatalon is rengeteg nő szívét elrabolta, azonban ő tipikusan az a férfi, akinek kimondottan jól áll a kor, és évről évre egyre csak sármosabb lesz. Nagyszerű színész és rendező, ráadásul manapság már igazi mintaférj és apuka, ugyanis feleségével, Amal Clooney-val van két közös gyermekük, Alexander és Ella, akik tavaly júliusban születtek. 56 év ide, gyerekek oda, az kétségtelen tény, hogy George Clooney mind a mai napig a sztárvilág egyik legszexibb férfija!

olvass tovább

Top10: képek a nem csak hihetetlenül tehetséges, hanem szuper szexi Alexander Skarsgård-ról

  • 2018. január 12.

Alexander Skarsgård megkapta a legjobb férfi mellékszereplőnek járó Golden Globe díjat a legjobb tévéfilm/minisorozat kategóriában a Hatalmas kis hazugságokban (Big Little Lies) nyújtott alakításáért. Szó se róla, mi odavoltunk érte - na persze nem a karakterért, hanem a rendkívüli színészi teljesítményéért. Azonban, hogy őszinték legyünk, nem csupán alakítása, hanem kifejezetten megnyerő külseje is felkeltette az érdeklődésünket. Mutatjuk is, hogy miért!

olvass tovább

A tánc művészete képekben

  • 2015. június 16.

A tánc olyan ösztönös, ősi eredetű mozgásforma, amely minden kultúrában kiemelt szerepet játszik. Szépségét ezerféle módon meg lehet ragadni: míg Edgar Degas szenvedélye volt lefesteni a teremben gyakorló balerinákat, Alexander Yakovlev stúdió-fotós csodálatos fényképekben örökíti meg a mozgást. Ám nem akárhogy, hiszen ezek a képek olyannyira energiával teltek, hogy szinte életre kelnek és mozognak.

olvass tovább

Szelfik rémisztő magasságból

  • 2014. november 28.

Magasság: szédület, tériszony, félelem. Van, akinek meg sem kottyan egy kis magaslati levegő, sőt – az adrenalin elsődleges forrása. Így van ezzel Alexander Remnev és barátai is, akik elhatározták, hogy megmásszák Hong Kong legmagasabb épületeit egy selfie erejéig. Remnev fő célja, hogy megtekinthesse a városokat egy egészen más szemszögből – mi pedig egyetértünk vele, úgyhogy nézzétek meg a világ tetejéről készült képeket!

olvass tovább

Az új Alexander Wang for H&M kollekció darabjai

  • 2014. október 20.

Múlt héten a new york-i Armory on the Hudson létesítményt beltéri stadionból az Alexander Wang x H&M kollekció globális bemutatójának divat-arénájává alakították át. Jessica Chastain, Mary J. Blige és Dakota Fanning is azon vendégek között voltak, akik a sportruházat által inspirált kollekció divatbemutatóját végignézhették a futurisztikus versenypálya-kifutón. A kollekció 2014. november 6-tól lesz elérhető a világ 250 üzletében, valamint online.

olvass tovább

Táskatrendek lépésről lépésre

  • 2014. április 22.

Már a 2014-es tavasz kiegészítői között rendhagyó módon felfedezhetőek a hátizsákok, amelyek mindennapi szettjeink sikkes kiegészítői lehetnek. Alexander Wang, Stella McCartney, több nagy tervező és divatház idei kollekciójában is láthatjuk a hátitáskákat. Azonban nem kell messzire mennünk, hazánk egyik vezető dizájnere, Anh Tuan 2014-2015-ös őszi/téli kollekciójának darabjai között szintén találhatunk kedvünkre való backpacket, de nőies és klasszikus darabokat is.

olvass tovább

McQueen horror babái

  • 2013. július 25.

Alexander McQueen őszi kampánya meglehetősen komorra sikeredett. A bábivá maszkírozott Edie Campbell horrorisztikusan fest a monokróm képeken. Nektek hogy tetszik, benneteket is elriaszt?

olvass tovább

A Bolyen lányok visszatérnek

  • 2013. március 15.

Alexander McQueen sosem tervezett a közönségnek. Ready-to-wear kollekciói sem alkalmasak utcai viseletnek, ez egyszer tény. Ám tények ide vagy oda, lélegzetelállítóan szemet gyönyörködtető minden egyes megálmodott darabja.

olvass tovább

Alexander McQueen cipők: te felvennéd?

  • 2011. december 02.

Egyszerűen nem mehetünk el szó nélkül Alexander McQueen cipők mellett. S bár a kollekcióban megtalálhatók az igazán klasszikus darabok is, az extrém sarokmegoldásokkal tarkított szandálok igazán elgondolkodtatókra sikeredtek. Te melyiket vennéd fel?

olvass tovább