Kulcsszó keresés /


TOMS gyerekcipő kollekció

  • 2015. március 09.

2006-ban az amerikai világutazó, Blake Mycoskie gyerekekkel barátkozott egy argentínai faluban, amikor azzal a problémával szembesült, hogy a gyerekeknek nincsenek cipőik, melyek megvédhetnék a lábaikat. Szívén viselte a gyerekek sorsát, így megalapította a TOMS vállalatot, ami a One for One eszme alapján, minden egyes cipő vásárlásakor egy pár új cipővel támogatja a rászoruló gyereket. A TOMS 2015 tavaszi gyerek kollekciója idán először kapható Magyarországon! Hamarosan az üzletekben!

olvass tovább

Jó cuccok - street style 2015 tavasz

  • 2015. február 05.

A divathetek idején csak úgy hemzsegnek az utcákon is a stílusosabbnál stílusosabb hölgyek és urak. Mi most összegyűjtöttünk nektek a leginspirálóbb öltözékekből egy csokorra valót. A teljes képgalériáért kattintsatok a fotóra!

olvass tovább

Tavaszi menyasszonyi ruha trendek

  • 2015. január 08.

Az év első hónapjaiban vág bele a szervezésbe a párok zöme, ha az adott évben tervezik összekötni az életüket. Nem kell kétségbeesni, ha még nem találtad meg az álomruhádat, most ugyanis megmutatjuk neked a 2015-ös tavaszi menyasszonyi ruhatrendeket. Ha pedig még a szinglik táborát erősíted, szemgyönyörködtetés céljából ajánljuk az alábbi összeállítást.

olvass tovább