Kulcsszó keresés /


Évek óta hiába várunk rá! - most megújulhat a Blaha?

  • 2013. május 29.

Már három évvel ezelőtt azzal foglalkozott a sajtó, hogy 2011 tavaszára megújulhat a Blaha Lujza tér. Akkoriban úgy szóltak a hírek, hogy a több mint százmillió forintos beruházást a volt sajtószékház helyére luxusszállót és üzletközpontot építő cég finanszírozza. Az álom valósággá válhat, ugyanis kiszivárogtak az új Blaha látványtervei.

olvass tovább

Furfangos fodrok

  • 2011. március 05.

Idén sem kell szerelmesnek lenned ahhoz, hogy tavasztól romantikus hangulatba kerülj. Ismét imába foglalhatjuk a divattervezők nevét, hiszen amikor megálmodták a szebbnél szebb ruhakölteményeket, közben gondoltak a kislányos énünkre is. 2011 tavaszán újra belefulladhatunk a fodorba!

olvass tovább

Louis Vuitton ékszerek 2011 tavasz/nyár

  • 2011. február 07.

A Louis Vuitton játékos, egyedülálló szellemiségét mutatta meg a 2011-es tavaszi/nyári Art Deco stílusú, a ’60-as évek színvilágát idéző divatékszer kollekciójával. A kollekció négy vonalból áll -Damier Perle, Eye Candy, Cosmopolitan és Cocktail Tropical-, melyek a trendformáló technikai innovációnak köszönhetően tökéletes kombinációi az anyagoknak (akrilberakású díszítések, látványos üvegelemek, Damier Perle gyöngyök), a színek és formák vidám és fantáziadús ötvözése.

olvass tovább

Budapest Fashion Week - Lacoll

  • 2011. február 04.

A Lacoll 2011 tavasz-nyári kollekciója a 70-es évekbe röpít vissza. Mint mindig, a finom, nőies de egyszerű vonalak uralkodnak a kollekcióban, mig az anyagok között a pamut, len, csipke es a selyemé volt a főszerep. A kollekció fő színei a fehér, a tiszta víz, a barack. Az egyszerű farmerektől a koktél ruhákig, minden megtalálható a kollekcióban.

olvass tovább

Louis Vuitton, megbabonázóan glamúros. 2011 tavasz/nyár.

  • 2011. február 02.

„A legelejéről kezdtük, ebben a szezonban minden a glamúrról szól, valami nagyon stílusosat, nagyon csillogót akartunk” -mondta a Louis Vuitton művészeti igazgatója, Marc Jacobs a folyamatról, mely a 2011-es tavaszi/nyári reklámkampány megszületéséhez vezetett, amelyet Steven Meisel fotózott. „Valami olyasmihez érkeztünk, mint az Eiffel-torony óránként felvillanó világítása – valami mesterséges, ami annyira elképesztő, glamúros, és gyönyörű, hogy teljesen megbabonáz.”

olvass tovább

Versace 2011 tavasz/nyár

  • 2011. január 05.

December óta láthatjuk a Versace 2011-es tavasz/nyári kampányának hivatalos fotóit, melyekhez January Jones, a Mad Men és Rockhajó sztárja adta arcát és főleg testét.

olvass tovább

Furla táskák 2011 tavasz/nyár

  • 2011. január 03.

Furla. Az minimalista, az egyszerű, de nem középszerű. Az örökkévalóság táskái számunkra, melyet viselhet lány, nő és néni, cserfes, hóbortos egyetemista és komoly üzletasszony. Klasszikus minták, egyszerű formák, elbujtatott apró, de annál csodálatos részletek. Itt az új tavasz/nyári kollekció a Furla-tól, lehet gyönyörködni és készülni a szezonra. Ne feledjétek! Január február, itt a nyár!

olvass tovább

Balmain: 2011 tavasz/nyár

  • 2010. november 22.

Szerkesztőségünk egyik nem titkoltan kedvenc cége a francia márka, illetve annak is a tervezője, Christophe Decarnin. A negyvenhat éves tervező szeptember 30-án mutatta be Párizsban a kollekcióját, régi szokásához híven ismét mindentől és mindenkitől függetlenül, a maga feje után haladva, igazi punk emberként. Ez most látszik is.

olvass tovább