Kulcsszó keresés /


Top 10 Ünnepi öltözet fiúknak

  • 2013. december 11.

Karácsony idején, a szeretet ünnepén éppoly fontos megtisztelnünk az ünnepet azzal, hogy nem csak a karácsonyfánk, a lakásunk, de mi magunk is ragyogásba boruljunk, és mindezt az ünnep tiszteletére tegyük. Ilyenkor gyermekink számára is fontos a készülődés, a csillogás, így összegyűjtöttünk a fiúk számára 10 elegáns öltözetet, amit bátran viselhetnek az ünnepek alatt.

olvass tovább

Top 10 ünnepi öltözet lányoknak

  • 2013. december 10.

Karácsony idején, a szeretet ünnepén éppoly fontos megtisztelnünk az ünnepet azzal, hogy nem csak a karácsonyfánk, a lakásunk, de mi magunk is ragyogásba boruljunk, és mindezt az ünnep tiszteletére tegyük. Ilyenkor gyermekink számára is fontos a készülődés, a csillogás, így összegyűjtöttünk a kislányok számára 10 meseszép ruhát, amit bátran viselhetnek az ünnepek alatt.

olvass tovább

Ünnepi ruhakavalkád II. : Az extravagáns

  • 2011. december 17.

A kis feketét már kiveséztük, most a szöges ellentét, az extravagáns stílus követőinek. Ruhák, melyek biztos, hogy kitűnnek a tömegből, ruhák melyekkel lehet, hogy kiverjük a biztosítékot, de egy biztos: a party összes szeme ránk szegeződik majd, és mindenki megjegyzi majd a 2011-es összeállításunkat.

olvass tovább