Kulcsszó keresés /


Minden nő a csúcsra akar jutni

Mindig nagy örömmel hallgatom mások történeteit, és élettel kapcsolatos gondolatait. Hiszem, hogy mindenkitől lehet tanulni valamit, mert mindenki megélt olyasmit, aminek tapasztalatából okulhatunk, okosodhatunk, vagy azért, mert követhetjük a példáját, vagy mert épp nem.

olvass tovább

Lisszaboni TOP 5 nevezetesség

Egyre több légitársaság kínál olyan járatokat, melyekkel rapid városlátogatásokra van lehetőség: reggel oda, este vissza, nap közben pedig röpke ismerkedés az adott várossal. De a hosszú hétvégék is igen kedveltek a nagy világvárosok esetében, ehhez kínálunk néhány gyors tippet, mit érdemes felkeresni a legszebb európai székhelyeken. Ezúttal a portugál fővárossal, Lisszabonnal ismerkedhetünk meg.

olvass tovább

Útinapló

  • 2015. augusztus 17.

Vakációt tartani. Ennyi volt a nagy vágyam. Nélküled, az érzéseim és a gondolataim nélkül. Figyelembe nem véve a múltunkat és az esetleges jövőnket, amire tegnap annyira bizonytalanul tekintettél. Ez volt a tervem, és amikor meghallottam a pilóta hangját, azt hittem sikerülni is fog. Elutazom és vissza sem nézek. Sem Rád, sem a problémáinkra. Arra meg végképp nem, hogy miattam szakítottál a barátnőddel. Nem, ez nem az én saram. A lelkiismeretem pedig nem bír el még egy drámát. Már így is túl sok voltál neki.

olvass tovább