Kulcsszó keresés /


A legnagyobb kommunikációs hibák

  • 2019. március 06.

Nem sok ember hajlandó elismerni, hogy rossz vezető. Ugyanez igaz a kommunikációra is. A legtöbb ember azt állítja, hogy megfelelő kommunikációs készséggel rendelkezik. Végtére is, beszélnek veled, nem igaz?

olvass tovább

6 ok, hogy miért vezess naplót

A naplóírást sokan társítják a tinédzser kori nagy sóhajtozásokhoz. Vagy amolyan Bridget Jones féle őrülethez, pedig számos előnye van. Az egyik leghatékonyabb terápiás módszer. Tiszta elmét és egészséges érzelmi állapotot teremt, ez a két dolog pedig, az alapja a fizikai egészségünknek is. Megfigyeltél, hogy azok az emberek, akik naplót vezetnek, jelentősen csökken a depresszió kialakulásának a kockázata. Lelkileg és mentálisan is sokkal kiegyensúlyozottabbak, nem utolsó sorban, jobb a probléma megoldó képességük.

olvass tovább

10 kép a Burning Man-ről, ami után alig fogod várni a nyarat és a fesztivál szezont

  • 2017. november 19.

A Burning Man az egyik legextrémebb fesztivál, melyet minden nyár végén rendeznek meg Amerikában, a Nevada állambeli Black Rock sivatagban. Joggal mondhatjuk, hogy a fesztiválozók a semmi közepén találják magukat, azonban éppen ez a céljuk, hiszen az összejövetel nem titkolt szándéka a civilizációtól való elvonulás, illetve a művészi önkifejezés. A fesztivál egy hatalmas figura rituális elégetésével szokott véget érni. Az idei Burning Man-ről készült képeket látva kétségünk sincs afelől, hogy a világ egyik legizgalmasabb eseménye lehet!

olvass tovább

Híresek és nyíltan biszexuálisak

És rendkívül bátrak. A 21. század élen jár az önkifejezésben, de még 2017-ban is egyedüli kitartás és elhatározás kell ahhoz, hogy valaki 100%-ban vállalja önmagát, a nagyközönség előtt is. Az alábbi 13 híresség nem félt önmaga lenni, a mi elismerésünket abszolút megnyerték!

olvass tovább

Párizsi sikk

Nem tudjuk, ti hogy vagytok vele, de mi egyszerűen odáig vagyunk a francia nők nemtörődöm stílusáért. Ha a párizsi sikkre gondolunk, olyan legendás divatikonok jutnak eszünkbe, mint Coco Chanel, Brigitte Bardot vagy Catherine Deneuve, akik elfogadtatták a divatszakma fő ideáját, a szabad önkifejezés elvét, és kitaposták az utat a mai modern nők számára.

olvass tovább

Power of Makeup - kihívás teljesítve

A szabad önkifejezés hetének egyik témájaként utána jártunk a Power of Makeup mozgalomnak, sőt, úgy gondoltuk, mi magunk is részt veszünk a kihívásban. Ennek lényege, hogy félig kisminkelt, félig természetesen hagyott arcunk kontrasztjával vállaljuk fel azt, hogy mi nők imádunk sminkelni, hiszen ez is egy módja önmagunk kreatív önkifejezésének.

olvass tovább

Az légy, aki vagy, érezd jól magad!

  • 2016. február 06.

A stílus, én magam vagyok, és nem a trendek határoznak meg elsősorban. A tervezők csak az irányt mutatják meg számomra, a divatos holmi csak egy töredéke a külsőmnek, a személyiségemnek. Az egyéniségem csakis én határozhatom meg. Nem akarok beállni a sorba és tucat ember lenni, nem engedem, hogy mások irányítsanak.

olvass tovább

Bazár: 30 csodás rúzs nyárra

Azt hiszem egyetérthetünk, hogy teljes öngyilkosság a nyári kánikulában vastag sminkben létezni. Ha mégsem szeretnél lemondani az önkifejezésről, akkor vedd minimumra a szemsminket, és egészítsd ki a palettádat ezekkel a csodás színű rúzsokkal!

olvass tovább

Divathét-etikett

  • 2015. március 04.

Sokan elfelejtik, hogy a teljes önkifejezés mellett, bizony a divatnak is vannak határai, és ami még fontosabb illemszabályai. Az elmúlt heteket górcső alá véve, találkozhattunk néhány megbotránkoztató viselkedéstípussal, úgyhogy megosztjuk most veletek képzeletbeli etikett naplónkat, legalábbis annak „Mit ne tegyél a divathéten” részét.

olvass tovább

Bazár: Mintás pólók, amik biztosan nem jönnek szembe

  • 2015. január 28.

Hála az égnek lecsengett mind a designer logók átalakítása pólómintaként, mind a tiniszlogenek viselése, így végre visszatérhetünk ahhoz, hogy valóban önkifejezésként tekintsünk a mintás pólókra, ne trendként. Íme pár tipp, ha szeretnéd egy kicsit fantáziadúsabbá tenni a hétköznapokat, vagy a vasárnapi andalgást!

olvass tovább