Kulcsszó keresés /


Ne rekedj meg energiarabló kapcsolatokban!

Vannak emberek, akiket úgy kell hátrahagynunk, hogy vissza sem nézünk a vállunk fölött. Nem akarjuk látni a pillantásukat, egyetlen képet sem akarunk őrizni róluk. A közösen megélt pillanatokat szemétlapátra söpörnénk, alakja a közös fotókon elhalványul, üres, fehér folt marad a helyén.

olvass tovább

Különleges ételek egyedülálló helyszínen – Manna Lounge & Étterem

  • 2018. november 16.

A Manna Lounge & Étterem már 12 éve Budapest egyik legexkluzívabb helyszínén, az Alagút tetején várja a gasztronómia szerelmeseit, azonban a régre nyúló hagyományokkal rendelkező étterem idén több szempontból is megújult. Ősz eleje óta a csapatukban üdvözölhetik Darusa Richárdot, akivel karöltve nem titkolt szándékuk, hogy a főváros egyik legnépszerűbb rendezvényhelyszíne az a' la carte étkezés rajongóinak is kedvencévé váljon.

olvass tovább

Bajor hangulat

  • 2014. október 30.

Látványkonyhával, tradicionális bajor ételekkel és hamisítatlan Oktoberfest hangulattal vár mindenkit a megújult Paulaner Sörház. Az átalakított belsőtér mellett az étlapon is felfedezhetünk néhány újdonságot: a látványkonyhában faszénen sült grill húsok és halak készülnek, valamint sokkal szélesebb desszertkínálat várja a vendégeket.

olvass tovább

Közétkeztetés itthon

  • 2014. május 09.

Hiába a gondos odafigyelés és a megválogatott alapanyagok használata konyhánkban, ha gyermekeinknek az oktatási intézményekben nem megfelelő ételeket szolgálnak fel. Az Országos Élelmezési- és Táplálkozástudományi Intézet (OÉTI) ajánlása alapján egy óvodás korú gyerek napi energiaszükségletének 65%-át, egy bölcsődésnek 75%-át kell a közétkeztetőnek biztosítania. Azonban Magyarországon nincs olyan intézmény, amely az ajánlott minőséget teljesíteni tudná. Óvoda- és bölcsődeválasztás előtt tehát nem árt tájékozódni arról sem, hogy milyen étlapot állítanak össze az egyes helyeken.

olvass tovább