Kulcsszó keresés /


HUGO BOSS & HIGH NOTE SKYBAR : Illatos koktél élmény

  • 2019. szeptember 18.

Az új, szeptember elején bevezetésre került BOSS THE SCENT Absolute lebilincseli az érzékeket. A két intenzíven csábító illat a ‘For Him’ és ‘For Her’, az eredeti illatok mélyebb, gazdagabb változatai. A történet folytatódik: a BOSS parfümök újabb érzéki utazásra invitálnak.

olvass tovább

4 ok, amiért rendkívül fontos a fizikai érintés

  • 2017. június 22.

A tapintás egy olyan érzék, amit általában nem is veszünk figyelembe, hiszen legtöbben a hallást, vagy a látást tekintjük elsődleges érzékünknek. Pedig nap, mint nap, számos alkalommal használjuk ezt a képességünket is. Gondoljunk csak arra, mit vált ki belőlünk egy másik ember érintése. Most pedig lássuk, hogy még mi mindenért fontos is ez.

olvass tovább

Rafael Nadal lett a Hilfiger Bold arca!

  • 2015. december 10.

És micsoda tökéletes választás! Az illat sportos, friss és citrusos erőt sugalló, de persze az érzékekre is maximálisan hat.. A modern szenvedélyes és életigenlő férfiak részére készült. A képek pedig magukért beszélnek,és bizony a videot is érdemes megnézni....

olvass tovább

Álarc mögé bújtak a sztárok

  • 2015. február 19.

Sejtelmes maszkok, elegáns nyakkendők, fülledt hangulat. Újabb tematikus bulival lepte meg vendégeit a KIOSK, ahol ezúttal nem csupán a szürke, de Valentin-nap lévén a szeretet minden árnyalata helyet kapott. A bódító koktélok és a pezsdítő ütemek mellett többek között Pirner Alma exkluzív show-ja gondoskodott az érzékek csábításáról. Az extravagáns estére több híresség is ellátogatott.

olvass tovább

Nuxe, a természet lenyűgöző

  • 2014. július 16.

„A NUXE filozófiája mögött a növényvilág iránti csodálatom áll: felfedni a növények lenyűgöző erejét és a bőr szépségének szolgálatába állítani. A NUXE lényege: a természet ereje az érzékek kényeztetésével elegyítve.”

olvass tovább

John Richmond Parfüm

  • 2010. május 25.

John Richmond bemutatja első illatát, egy érzékien nőies, csábító és modern parfümöt, a "szaglóérzékre rendkívüli vonzerővel" ható, és energizáló parfüm, amely a Rock and Rollhoz hasonlóan lenyűgözi az érzékeket.

olvass tovább

Dove go fresh Burst Szépségápoló Krémtusfürdő

  • 2009. július 07.

A Dove go fresh termékcsalád illat-palettája az uborka és zöld tea, citromfű és grapefruit, valamint vízililiom és friss menta mellett már a nektarin és fehér gyömbér fantasztikus illatával is kényezteti, nemcsak a bőrt, de az érzékeket is.

olvass tovább

Magányos vándorlás mérföldeken át

  • 2008. január 22.

A Hős és a Repülő tőrök klánjának rendezője ezúttal komolyabb vizekre evezett, és olyan filmet készített, amely nem elsősorban az érzékekre, hanem sokkal inkább az érzelmekre gyakorolhat majd igen nagy hatást.

olvass tovább