Kulcsszó keresés /


Minden olyan dolog, melyet életünk végén egész biztos, hogy bánni fogunk

  • 2020. március 29.

Gyakran túlságosan meggondolatlanok vagyunk a saját életünkkel kapcsolatban. Nem figyelünk arra, hogy mivel is töltjük meg az értékes időnket. Csak akkor szoktunk elgondolkodni, amikor valami váratlan változás áll be. Érdemes azonban jobban megfontolni a lépéseinket, hiszen az ember a végén mindig az elszalasztott pillanatokat bánja leginkább.

olvass tovább

Minden tévút jó valamire

A szívleckék kemények, direktek és sosem köntörfalaznak. Sokszor gyorsabbak, mint egy szívlövés, váratlanul érnek, felkészülni, védekezni sincs időm. Hiába tartom magam elé védelmi pajzsként az újonnan megtalált életcélom, a szívleckék pillanatok alatt ráébresztenének arra, hogy tévúton botorkálok, ez nem az én utam.

olvass tovább

Túlértékelt boldogság

  • 2018. január 07.

Mi a legnagyobb célod az életben? Hogy boldog legyek- a legtöbb embernek ez a válasz ugrik be elsőre. Hiszen ez a legfontosabb, nem igaz? De mi van akkor, ha az élet többről szól, minthogy az egyéni boldogságunkon munkálkodjunk, ha van valami, ami ennél is fontosabb?

olvass tovább

„Minden fotózásban van olyan, ami inspirál.” Beszélgetés Csányi Istvánnal

Csányi István nevét gyakran halljuk fotós berkeken belül. Számos ismert hazai arcot fotózott már. Pistivel eltöltöttünk közel 24 órát, ahol kiválóan beleláttunk abba, hogyan is működik ez az egész fotós szakma. Pisti végtelenül szerény, közvetlen és emberszerető figura. Vele beszélgettünk szakmáról, hétköznapokról és életcélokról.

olvass tovább

A fiatalság titkai

  • 2016. január 02.

Az öregedés ma nemkívánatos folyamat, és a test minél fiatalosabb formában való megőrzése sokak számára életcéllá vált. A fiatalság titka azonban sokkal inkább testi-lelki egészségben rejlik, mint a plasztikai műtétekben.

olvass tovább

Napi Üzenet - 2015. február 27.

  • 2015. február 27.

A mai napon vizsgáld meg, hogy a tetteid tükrözik-e küldetésed Ma szerezz ismereteket, tanulj, menj társaságba. Napi megerősítés: harmóniában vagyok az életcélommal és aszerint cselekszem.

olvass tovább

Napi Üzenet - június 29.

  • 2013. június 29.

A mai napon minden lehetőséget használj ki, nagyszerű, új ismeretségeket, embereket találhatsz az életcélod beteljesítésére, akár a vízparton is. Ma kicsit olvass, vess kártyát, légy a jelenben. Napi megerősítés: Életcélomhoz mindent megkapok, támogató emberek vesznek körül.

olvass tovább

Nem mindegy, mi a célod!

Azt hiszem az életben az egyik legnehezebb dolog kitalálni merre menjünk, milyen célok mentén szervezzük az életünket. Nehéz meghatározni az irányokat egyetlen napra éppúgy, mint egy hétre, egy évre, vagy akár egy egész életre. Nem csak azért, mert kell, hogy valamilyen valós képünk legyen az életről magáról, és önmagunkról, hanem mert azt is tudnunk kell, hogy milyen filozófiát követünk, vagy inkább, hogy követünk-e egyáltalán valamilyet, s hogy tudatában vagyunk-e a folyamatnak vagy sem.

olvass tovább

Napi Üzenet - március 20.

  • 2013. március 20.

A napéjegyenlőség ma elindíthatja, hogy az életcélod szerint élj. Ma készíts új terveket, célokat, köszöntsd a tavaszt, díszítsd az otthonod. Napi megerősítés: Megújulva, új tervekkel, célokkal, valóra váltom a legvadabb álmom.

olvass tovább