Kulcsszó keresés /


RealMe: Új fejezet a társkeresésben

  • 2019. november 25.

Nem mondunk újat, a randioldalak legnagyobb problémája a valódiság és az őszinteség. Sokan megégették már magukat, átéltek csalódásokat, részesei voltak átveréseknek, így olyan kellemetlen tapasztalatokat szereztek, amelyek hatására törölték magukat az adott oldalról, lemondtak arról, hogy valaha is még online ismerkedjenek. Felhívjuk a figyelmet, elstartolt a realMe, az ország első, őszinteségen alapuló társkeresője, ahol nincs agyonretusált fotó, ferdítés, és torzítás.

olvass tovább

Tudom, hogy te vagy az

Annyi éven át vártam a bizonyos igazit. Voltak nagy csalódások, egyoldalú kapcsolatok, átverések. Hitem töretlen maradt, néha napján elbizonytalanodtam, tagadhatatlan, de mindig visszatért a szívembe a remény.

olvass tovább

Átvágás a nyeremény klíma

  • 2013. július 31.

Bűnözők élnek vissza a hőségben kitikkadt magyar internetezők figyelmetlenségével. Reklámlevelükben azt ígérik, légkondicionáló berendezéseket fognak kisorsolni, de valójában fizetős SMS szolgáltatásra iratkoztatják fel őket.

olvass tovább

Napi Üzenet - július 1.

  • 2012. július 01.

A mai nap legalkalmasabb kirándulásra, kinti programokra. Ma figyelj az átverésekre, védd meg magad. Napi megerősítés: Testem, lelkem regenerálódik, töltődik és a kifejezés minden szintjén gyógyul.

olvass tovább

Az orrodnál fogva...

  • 2012. június 11.

Pár éve tört ki a feromonos parfüm-láz. Nem tudta senki, hogy mit jelent a fura hangzású szó, de vadul elkezdték vásárolni a feromonnal dúsított olcsó pacsulikat. Ígértek fűt-fát, hogy jobb élete lesz a vásárlónak, és, hogy mindenkit elcsábít majd...de a hatás elmaradt. Marketing trükk a "feromonozás"?

olvass tovább

Feloszlott a T.A.T.U

  • 2011. április 05.

Feloszlott minden idők egyik legnagyobb zenei átverése, a T.A.T.U "együttes". Az olykor hivatalosan, olykor pedig annyira nem is leszbikus hölgyduó sikereinek csúcsa valójában karrierjük kezdete volt, azóta rendíthetetlenül haladtak vissza az ismeretlenség felé.

olvass tovább

Bourne - Átverés

  • 2009. január 20.

A felesége elvesztését gyászoló Bourne-t villámcsapásként éri a hír, hogy Martin Lindros, az utolsó ember, aki ismeri a múltját, és akit barátkának nevezhet, egy Etiópiában végzett művelet során nyoma veszett, ahol uránium szállítmányok után nyomoztak.

olvass tovább