Kulcsszó keresés /


További árzuhanás a Premier Outlets Centerben!

  • 2011. január 20.

A leárazás leárazása kampány decemberben kezdődött, amely most kiegészül a ráadás "további árzuhanással" a Premier Outlets Centerben. A biatorbágyi outlet centerben akár 70%-kos kedvezménnyel vásárolhatók meg a legnagyobb világmárkák termékei. Ha szereted a márkákat és a legjobb ruhákra, cipőkre, parfümökre vágysz, akkor mindenképpen nézd meg ajánlatunkat!

olvass tovább

Karácsony a Le Parfum Croisette parfümériában

  • 2010. december 20.

Megérkeztek a Fashion Street-re a 2010-es év luxus ajándékötletei, a híresen gyönyörű, pillangós záródású Annick Goutal Butterfly Bottle díszüvegek, a meseszép Penhaligon's díszdobozok és a Burberry luxus illatgyertyái és szobaillatosítói.

olvass tovább

Memoir Man és Memoir Woman

  • 2010. október 07.

A világpremierrel egy időben mutatja be a NEROLI Luxus Parfüméria az Amouage parfümház legújabb parfümpárosát, a Memoir Woman-t és párját, a Memoir Man-t. A Fekete Hattyú emléke: dekadens utazás és találkozás a sötét énünkkel Az új alkotás inspirációja a XIX. századi francia költőzseni, Charles Baudelaire.

olvass tovább

Givenchy Play for Her

  • 2010. szeptember 16.

A Givenchy női illataiban mindig is rengeteg érzelem keveredett, ami csodálatos illat kreációt eredményez a mai napig. A Play for Her elnevezésű parfümöt, az érzéki játékokra kapható nők számára ajánljuk.

olvass tovább

Lancome Magnifique

  • 2010. szeptember 13.

Sáfrányesszencia, kömény, Mai de Grasse rózsa, jázmin és nagarmota. Ezek a parfüm főbb illatjegyei, ezeknek köszönhetően a Magnifique egészen különleges illata. A különlegességét az illatjegyek közül a Nagarmota adja, hiszen a Lancome Magnifique, az első parfüm amiben használják. Köztudott, hogy a nagarmota és a rózsaillat harmónia a legforróbb szenvedélyt kelti életre.

olvass tovább

Ha Párizsban járnál...

  • 2010. június 17.

...feltétlenül nézd meg Kenzo Takada kiállítását. Ritkán szoktunk párizsi kiállításról számot adni, de most kivételt teszünk a japán divat- parfümtervező kedvéért.

olvass tovább

John Richmond Parfüm

  • 2010. május 25.

John Richmond bemutatja első illatát, egy érzékien nőies, csábító és modern parfümöt, a "szaglóérzékre rendkívüli vonzerővel" ható, és energizáló parfüm, amely a Rock and Rollhoz hasonlóan lenyűgözi az érzékeket.

olvass tovább

Issey Miyake - Edition Wood

  • 2010. április 09.

Minden limitált kiadású Issey Miyake parfüm design legalább  annyira szól az alkotási folyamatról magáról, mint az alapanyagról, amit a termék elkészítése során felhasználnak. Issey Miyake számára a ruhák tervezésekor használható anyagok tárháza végtelen, hiszen véleménye szerint "mindenből lehet ruha".

olvass tovább