Kulcsszó keresés /


Tavaszi menyasszonyi ruha trendek

  • 2015. január 08.

Az év első hónapjaiban vág bele a szervezésbe a párok zöme, ha az adott évben tervezik összekötni az életüket. Nem kell kétségbeesni, ha még nem találtad meg az álomruhádat, most ugyanis megmutatjuk neked a 2015-ös tavaszi menyasszonyi ruhatrendeket. Ha pedig még a szinglik táborát erősíted, szemgyönyörködtetés céljából ajánljuk az alábbi összeállítást.

olvass tovább

Napi Üzenet - 2015. január 7.

  • 2015. január 07.

A mai napon nevezd nevén és fejezd ki az igazságot. Ma menj társaságba, mozdulj ki. Napi megerősítés: becsülöm magam, és mások véleményét is , igazságom kifejezem.

olvass tovább

Napi Üzenet - 2015. január 6.

  • 2015. január 06.

A mai nap egy delejes, varázslatos jó nap a vállalkozásokhoz. Ma karrierügyek intézése, kreatív tervezések, alkotás. Napi megerősítés: saját életemet élem, és saját álmomat valósítom meg, képes vagyok rá.

olvass tovább

Napi Üzenet - 2015. január 5.

  • 2015. január 05.

A mai napon alkamazd éleselméjűséged, és érzékenységet, érezz mélyen. Ma lelki ügyek gondozása, családi programok. Napi megerősítés:tisztelem és megértem mások lelki érzékenységét, saját lelkem dalát is meghallva, megtartva.

olvass tovább

A legígéretesebb Disney filmek 2015-ben

  • 2015. január 04.

A Disney gondozásában mindig lenyűgöző alkotások születnek, azonban nem csak rajzfilmekre és animációs filmekre kell gondolni. A 2015-ös év számos Disney filmet hoz majd a mozikba, amik között Marvel hősökkel és a Star Wars szereplőivel is találkozhatunk majd. Elő a naptárakkal, megmutatjuk, mely premiereket érdemes már most piros betűkkel beírni!

olvass tovább

Rihanna az új Puma

  • 2014. december 23.

A PUMA és a nemzetközi kulturális ikon Rihanna bejelentette több éves együttműködését, mely 2015 januárjától lép életbe. Rihanna lesz a PUMA globális nagykövete a Női Edzés (Training) vonalnak, illetve a PUMA új női kreatív igazgatója, behozva saját stílusérzékét a PUMA kollekcióiba. Megtestesítve mindent amit a PUMA jelent, Rihanna megállíthatatlan szelleme, kreativitása és mind színpadon mind azon kívüli energiája tökéletes képviselőjévé teszi a PUMA márkának.

olvass tovább

Ákos fellép a STRANDon… és a VOLTon is

  • 2014. december 15.

Bejelentették a szervezők a jövő évi STRAND – Nagyon Zene Fesztivál első hazai fellépőit, köztük Ákost, aki a STRAND történetében először lép fel a Petőfi Rádió és VOLT Produkció közös fesztiválján. Visszatérő vendégként jön viszont a VOLTra, a rajongók nagy örömére. A STRAND jövőre augusztus 19. és 22. között lesz – most is – Zamárdiban, a VOLT pedig július 1-2-3-4-én várja látogatóit.

olvass tovább

Már jegyek kaphatóak a Balaton Soundra

  • 2014. december 01.

December 1-jén 12 óra 1 perctől indul a 2015-ös MasterCard Balaton Sound jegyértékesítése – jelentették be a fesztivál szervezői. Jó hír, hogy az első 10.000 bérletet “early bird” áron, azaz 39.900 forintért lehet megvásárolni. A Sound július 9-12 között lesz Zamárdiban, a bérleteseket pedig egy nulladik nap is várja.

olvass tovább

Itt a Burberry legújabb kollekciója

  • 2014. november 28.

Az idei ősznek épphogy vége, de a jövő évi őszi kollekciók már az ajtónkon kopogtatnak. Lássuk mit súgnak a trendek a Burberry háza tájékán. Tekintsétek meg a 2015-ös őszi/téli pre-kollekciót!

olvass tovább

Sirályok, hattyúk, Annák

  • 2014. november 25.

Zoób Kati nevével fémjelzett, exkluzív magyar divatmárka, az ATTITUDE 2015-ös tavasz/nyár kollekciójának bemutatóján szembejött velünk a légies, éteri szépség varázslata. A Balatonfüredi Álmok: Sirályok, Hattyúk, Annák címet viselő, 2015-ös tavasz/nyár kollekció hangsúlyosan a nemzetközi trendekre reflektál. Az esemény egyúttal a Divatház életében egy új fejezetnek is előfutára volt, ugyanis hamarosan a tervező nevéhez kapcsolódó összes márkát felvonultató Katti Zoób ATTITUDE üzlet nyílik Budapesten, a Haris közben. Tekintsétek meg a bemutatón készült videót és képgalériát!

olvass tovább