Kulcsszó keresés /


A vagány Burberry-lány

  • 2010. október 01.

Szegecsekkel, újragondolt trencskóval és némi vibráló kiegészítéssel kápráztatta el közönségét a 2011-es tavaszi-nyári kollekciója bemutatóján a Burberry.

olvass tovább

Salvatore Ferragamo 2011 tavasz/nyár

  • 2010. szeptember 27.

Massimiliano Giornetti, a Salvatore Ferragamo ház főtervezője a második női kollekciójának bemutatója előtt elmondta, hogy az ihletet és az inspirációt, a hangulatot a hatvanas évek végéről hozta magával. A konkrétum pedig A medence című francia film, Alain Delon-nal és Romy Schneider-rel. A helyszín St. Tropez, az időpont 1969.

olvass tovább

A Fendi 2011-es tavasz/nyári kollekciója a Milan Fashion Week-en

  • 2010. szeptember 24.

Karl Lagerfeld és Silvia Venturini Fendi együttműködése meghozta rég várt gyümölcsét, így a Milan Fashion Week közönsége egyöntetű lelkesedése mellett mutatkozott be az új Fendi. Lagerfeld-t nem lehet azzal vádolni, hogy az érzékiség és romantika embere lenne, de Venturini személyisége mintha múzsa lett volna számára is, így lett 2011 tavasz Fendi-je a napsütés, a vidámság, a langyos tengerparti partik és a Riviéra kollekciója. Adjuk.

olvass tovább

London Fashion Week, fiatalok lendületben

  • 2010. szeptember 21.

A London Fashion Week negyedik napja, bár nem hozott olyan neveket mint az előzőek, mégis igen színvonalasra sikerült. Főleg fiatalokat tudunk kiemelni, akik számos előremutató kollekciót terveztek 2011 tavaszára. Így például David Koma-t, Holly Fulton-t, Mark Fastot, vagy épp Christopher Kane-t.

olvass tovább

Michael Kors 2011 tavasz/nyár

  • 2010. szeptember 16.

Michael Kors tavasz/nyári kollekciója laza, elegáns, miközben végtelenül egyszerű. A tervező pontosan belőtte, mi kell 2011 tavaszán, nyarán a nőnek és férfinak. Egyszerű szabás, tiszta vagy épp letisztult színek, közérthető darabok.

olvass tovább

Marc Jacobs 2011 tavasz

  • 2010. szeptember 16.

Marc Jacobs 2011 tavaszi kollekciója, mit mondjunk, igen színesre sikeredett. Mondhatnánk azt is, hogy a tervező kollekciójához képest egy óvodai farsangi jelmezbál akár egy temetői menet is lehetne, ha felmerül az összehasonlítás lehetősége. Szerencsére nem, úgyhogy farsangi bál helyett farsangi kollekciót kapunk Marc Jacobs-tól.

olvass tovább

Donna Karan 2011 tavasz

  • 2010. szeptember 15.

Donna Karan tavaszi kollekcióját sokan fogják egy laza legyintés keretében unalmasnak tartani, még se ítéljünk elhamarkodottan. Mint oly sokan 2010-ben, Donna Karan is jubilál, hiszen 1985-ben jelentette meg első önálló női kollekcióját.

olvass tovább