Kulcsszó keresés /


Bvlgari borok

  • 2012. április 11.

A Bvlgari márka gyönyörű ékszereiről és prémium parfümjeiről híres. A család azonban új vizekre evez, és csodás termékeik közé bekerülnek a borok is.

olvass tovább

Elfeledett illatok nyomában

  • 2012. március 21.

Sok nő ábrándozik arról, hogy megtalálja az „igazit”. Amiről be tudják azonosítani, ami csak az övé, amiben biztonságban érzi magát, és amitől megnő az önbizalma. Igen, fontos, hogy legyen saját illatunk, ám nem könnyű megtalálni azt. Az új kreációk között kutassunk, vagy tegyünk időutazást?

olvass tovább

Dívák kedvenc illatai és sminkszerei

  • 2012. március 07.

Minden nőnek megvan a kedvenc színésznője, énekesnője. Persze egy szőke kék szemű nő nehezen fog Rihannára hasonlítani, de tisztelgésképp nyugodt szívvel viselheti a barbadosi popkirálynő kedvenc parfümét.

olvass tovább

Exkluzív ajánlat a Douglas Törzsvásárlók részére

  • 2012. február 17.

2012. februárjától a Douglas Parfüméria egy nagyszerű újdonsággal lepi meg törzsvásárlóit: ez a Box-Of-Beauty, mely egy kivételesen vonzó, luxus szépségdoboz, válogatás a szépségipar újdonságaiból: illatot, dekorkozmetikumot és bőrápoló termékeket tartalmazó csomag.

olvass tovább

Parfüm újdonságok

  • 2012. február 16.

Illatot ugyanolyan körültekintően kell választani, mint ruhát, hiszen állhat remekül, de lehet tőlünk idegen is. Kint még javában tél van, de az illatkreátorok már most gondoskodtak arról, hogy legyen miből választanunk a tavasz beköszöntével.

olvass tovább

Félistenek a kifutóról

  • 2012. február 06.

Mindenki ismeri Kate Moss, Gisele Bündchen vagy Heidi Klum nevét, sőt arcot, kampányt, parfümöt tudunk kapcsolni hozzájuk. A következő férfiak ismeretlen ismerősök mind, hiszen, sűrűn látjuk a képeiket, mégse biztos, hogy tudjuk a nevüket, lássuk kik a férfiaknál a kifutók "öreg rókái".

olvass tovább

Gondolatok Agatha Seymour-tól - III. / Szombat

  • 2012. január 07.

A hétvégi regenerálódás számomra azt is jelenti, hogy találkozom a barátaimmal, szórakozni megyek. Ezeket a társasági eseményeket egy különleges parfümmel teszem még emlékezetesebbé. Pillanatnyilag ez a nálunk is kapható Diptyque egyik illatkompozíciója. Akár hányszor magamra fújom, olyan érzés kerít hatalmába, mintha elvesztem volna valahol Dél-Franciaországban egy csodás kertben, s álombeli virágok, fák szórnák rám könnyű sóhajukat… egy csepp luxus mindenkinek jár!

olvass tovább