Kulcsszó keresés /


Elegáns ázsiai vonalak - Armani Privé

  • 2015. február 04.

Armani 2015-ös tavasz/nyári couture kollekciója a titokzatos Ázsiába kalauzol el bennünket., ugyanis onnan merített ihletet a ház designere. Bambuszminták, selymek, organzák, és a japán rizsföldek színei, mindez pedig elegáns formába öltve. A teljes kollekció megtekintéséhez kattintsatok a fotóra!

olvass tovább

Tavaszi smink- és hajtrend 2015

  • 2015. február 03.

Bekukkantottunk a haute couture week kulisszái mögé és ellestünk néhány smink- és hajtippet a tavaszi szezonra. Lássuk, mi lesz a divat, ha ismét beköszönt a jó idő!

olvass tovább

Mindig szexiknek: Versace

  • 2015. január 31.

A Versace ház sosem hazudtolja meg magát: mindig szexiknek tervez ugyanis. A 2015-ös tavasz/nyári haute couture kollekciója telis-tele van decens és domináns darabokkal. A teljes kollekciót megtekinthetitek az alábbi fotóra kattintva!

olvass tovább

Csodás csecsebecséket hozott nekünk a Swarovski

  • 2015. január 29.

Múlt hét hétfőn a Hercegprímás utcában került megrendezésre a Higgs Fieldben a Swarovski 2015-ös tavaszi-nyári kollekciójának bemutatója. A rendezvény keretén belül megcsodálhattuk a legszebb darabokat, melyeket fel is próbálhattunk, mindezt finom koktélok és ínycsiklandozó fogások társaságában.

olvass tovább

Napi Üzenet - 2015. január 28.

  • 2015. január 28.

A mai napon megvalósíthatod az ötleted, ma bármit elkezdhetsz. Ma gasztronómiai élvezetekkel jutalmazd magad, töltődj, menj kicsit a természetbe. Napi megerősítés: kigondolom, hiszek benne, megvalósítom.

olvass tovább

Napi Üzenet - 2015. január 26.

  • 2015. január 26.

A mai napon meg tudod valósítani az álmaidat is támogatód is lesz. Ma háztartás, karbantartások, akár welness programok. Napi megerősítés. valóra válom minden álmom és az Univerzum mindenben támogat és én elfogadom.

olvass tovább

Napi Üzenet - 2015. január 22.

  • 2015. január 22.

A mai napon kezdj hozzá valamihez,valami új dologhoz. Ma végezz gyógyító teakúrákat, vízkúrát, locsolj, moss,. Napi megerősítés: Megtisztítom testem, és cselekszem, hogy elérjem a céljaim.

olvass tovább

Napi Üzenet - 2015. január 20.

  • 2015. január 20.

A mai napon adj őszinte tanácsokat, szeress feltételek nélkül. Ma változtass valamit a helyzeteden, ismerkedj, kommunikálj, ha szeretnéd hogy változzanak a dolgok. Napi megerősítés: Az elfogadás hatalmas csodáját alkalmazom életem minden napján.

olvass tovább

Napi Üzenet - 2015. január 19.

  • 2015. január 19.

A mai nap jó alkalom remek új vállalkozásokat, befektetéseket indítani. Ma mélyülj el, figyelj befelé, zseniális ötleteid születhetnek. Napi megerősítés: Ráhangolódom a számomra legfőbb jóra és aszerint cselekszem.

olvass tovább

Napi Üzenet - 2015. január 18.

  • 2015. január 18.

A mai napon tekintsd át az összes üzleti ügyedet és rangsorold őket. Ma anyagi ügyek rendezése , rendcsinálás. Napi megerősítés: rend van bennem, körülöttem és a világban.

olvass tovább