Kulcsszó keresés /


Rock 'n' roll, baby!

  • 2011. április 06.

A gótikus stílust nem lehet megunni. Igazán sikkes összhatást lehet elérni egy szegecses csizmával és egy halálfejes sállal is – csak egy kis stílusérzék kell hozzá. Emellett pazar látványt tud nyújtani egy angol zászlós felső, vagy egy latex cicanadrág a megfelelő összeállításban. Hiába süt már a nap, néha te is előkaphatod a vadabb oldalad.

olvass tovább

Vissza a természethez, II. rész

  • 2010. november 25.

Az elmúlt cikkben megismerkedhettünk a maszkulin mámorral, a norvég minták reneszánszával, vagy éppenséggel a bőrbe és fémbe ágyazott rock&roll életérzéssel. Ma továbblépünk, hogy pillantást vessünk a military érzésre, a kabátkínálatra, vagy épp a szőrme felhozatalra.

olvass tovább

John Richmond Parfüm

  • 2010. május 25.

John Richmond bemutatja első illatát, egy érzékien nőies, csábító és modern parfümöt, a "szaglóérzékre rendkívüli vonzerővel" ható, és energizáló parfüm, amely a Rock and Rollhoz hasonlóan lenyűgözi az érzékeket.

olvass tovább

Fender Stratocaster kávézó asztal

  • 2009. március 23.

A rock’n’roll egyik legnagyobb ikonja az egyszerű vonalvezetésű, tekintélyes elektronikus gitár, közismert nevén a Srat. Ennek tudatában két vállalkozó szellemű tervező, az Oregon állami Portlandból egy trendi bútorcsaládot alkotott, mely a Fender Stratoaster gitár és a cég majdnem ugyanolyan közismert erősítőit idézi. 

olvass tovább

Valóban hizlalnak az édesítők?

  • 2008. március 30.

Egy nemrég megjelent tanulmány szerint az édesítőszerek hatására a szervezet számára nehezebb lesz a táplálékfelvétel és a testsúly kontrollja, ez pedig egyenes út az elhízáshoz.

olvass tovább

John Richmond

  • 2008. január 25.

A „tiszta rock’-n-roll” stílus által inspirált férfi és női ruhakollekció kifinomultságot sugároznak.

olvass tovább

212: Az eredetiség kódja

  • 2008. január 24.

A parfümöket leginkább az érzelmek világához köthetjük. Köztük a Carolina Herrera 212 illatok egyértelműen a városi, kifinomult kozmopolita szellemiség megtestesítői.

olvass tovább