Kulcsszó keresés /


Miu Miujság?

  • 2013. július 08.

A Miu Miu ezen kollekciója egyébként is kedvencünk. Kicsit olyan, mintha visszaemlékezhetnénk a Váratlan utazásra, hisz a gyerekkorunkból ismert sorozat jellegzetes alakjainak ruháira hajaz Miuccia Prada kollekciója. A modellek közt pedig Adriana Lima és Georgia May Jagger foglal helyet. Nincs is több kérdésünk. Enjoy!

olvass tovább

Babamodell világ

  • 2013. június 06.

A babamodell szó hallatán nagyon megoszlanak a vélemények. Egyesek irigykednek, mások örülnek, és vannak, akik ellenzik. Szerencsére Magyarországon a baba- és gyermekmodellek igényes újságokban, katalógusokban, reklámfilmekben, vagy épp televíziós műsorokban jelennek meg a leginkább és nem tesszük ki őket közhely tárgyának, mint azt Amerikában teszik bizonyos szépségversenyeken. De térjünk vissza a siker sztorikhoz!

olvass tovább

Lakkozd a bikinidhez a körmöd

  • 2013. május 28.

Igazi istennőt varázsol viselőjéből ebben a szezonban is a Triumph fürdőruha kollekciója. A lenyűgöző színekben pompázó modelleket a világ legkülönbözőbb kultúrái ihlették, Afrika vibráló színeitől kezdve, St. Tropez pezsgő hangulatán át, Bora Bora trópusi szellőjéig. A modellek forradalmi anyagok felhasználásával készültek, igazán trendi kivitelben.

olvass tovább

Plasztiknyulak, angyalok

  • 2013. április 16.

Az egyik legújabb, fiatal amerikai hölgyek körében végzett közvélemény-kutatás szerint többen szeretnének Victoria’s Secret modellek lenni, mint mezítelen Playboy macák. Remek hír, legalább annyira, mint a csökkenő ózonlyuk. Egyszóval - lassan, de biztosan - mégiscsak változik a nőideál.

olvass tovább

Napos oldal

  • 2013. március 27.

Miért olyan fontos egy jól kiválasztott napszemüveg? Ezeknek az ultra könnyű modelleknek nem csak az a feladatuk, hogy kiegészítőként szolgáljanak a nyári divatruházathoz, hanem a szem védelme is. A minőségi darabok viselése a ráncosodástól is megóv. Itt az ideje, hogy egy igazán komoly darabot válassz az idei nyárra!

olvass tovább

Herzigova meztelen

  • 2013. február 17.

Pontosabban Herzigova meztelen és cipőt reklámoz. Méghozzá Brian Atwood-ét. A tervező többször vetette már be mezítelen modellek testét a kampányaiban, miért cselekedett volna idén másként.

olvass tovább

Rubintos ajkak

  • 2013. január 28.

Az biztos, hogy nem csókálló, ellenben gyönyörű. A Dior 2013 tavaszi/nyári bemutatóján ragyogó ajkú modellek vonultak fel.

olvass tovább