Top10: kifinomult manikűr ötletek lilával

Ha szeretnél a januári, kicsit szürkébb hétköznapokba egy kis színt vinni, azonban nem szeretnél túl harsány árnyalatokat viselni, akkor mi a visszafogott, mégis stílusos lilát javasoljuk. Gyönyörű manikűröket készíthetünk ezzel a színnel, hiszen nagyon jól mutat világosabb és sötétebb árnyalatban is, különösen ha arannyal, feketével vagy fehérrel kombináljuk!

olvass tovább

Tetőtől talpig feketében a vörös szőnyegen - a 75. Golden Globe gála nyertesei

  • 2018. január 08.

A sztárok szinte kivétel nélkül tetőtől talpig feketében érkeztek a 75. Golden Globe díjátadóra, illetve rengetegen viselték a "Time's Up"-kitűzőt, mindezzel jelezve, hogy tenni akarnak a szexuális zaklatások és a nemek közti egyenlőtlenségek ellen. Oprah Winfrey kapta meg a Cecil B. DeMille életműdíjat, a köszönőbeszédek nagy részében szó esett a #meetoo-ról, illetve természetesen Trumppal is piszkálódtak kicsit. Íme a nyertesek listája!

olvass tovább

Fábián Juli legjobb számai

  • 2017. december 20.

Hosszú betegség után december 16-án elhunyt az ország egyik legtehetségesebb énekesnője, Fábián Juli. Hihetetlenül tragikus, hogy egy ilyen fantasztikus ember ennyire fiatalon hagyta itt a Földet, mi azonban nem tehetünk mást, mint hogy őrizzük az emlékét. Legkiemelkedőbb számaival emlékezünk a "fekete hangú", gyönyörű Julira. Nyugodj Békében!

olvass tovább

Stílusiskola: fekete és fehér a téli minimalizmus jegyében

  • 2017. november 22.

Nem véletlenül szokás olyan sokszor emlegetni, hogy a kevesebb néha több, és szerintünk ez az outfitünk összeállításakor is vezérelv lehet időnként. Annál is inkább, mivel a fekete és fehér kombinációja kifejezetten Visszafogott, letisztult hatást kelt. Ezúttal a kedvenc téli fekete-fehér összeállításainkat rendeztük galériába.

olvass tovább

Stílusiskola: télen fehéret? Minden mennyiségben!

  • 2017. november 18.

A téli időszakban inkább a sötétebb színeket, és leginkább a feketét preferáljuk, pedig a fehér is nagyon jó választás lehet, különösen akkor, ha úgy döntünk, hogy tetőtől talpig fogjuk viselni. Most ehhez gyűjtöttünk össze inspiráló képeket, melyek közül a kedvenceiket meg is találjátok a most következő galériában!

olvass tovább

Stílusiskola: így viseld az ősz egyik kedvenc színét, a barnát

  • 2017. november 09.

Ősszel szívesen viselünk olyan színeket, amelyek a természet sokszínűségét tükrözik, így érthető módon az egyik kedvencünk ilyenkor a barna. Remekül lehet fehérrel, feketével, de akár élénkebb színekkel is kombinálni. Most összegyűjtöttük a kedvenc szettjeinket, amelyben ez a csodás szín reflektorfénybe kerül!

olvass tovább