Képek, amelyek bizonyítják, hogy minden gyereknek szüksége van egy háziállatra

  • 2016. január 18.

Nincs is annál szuperebb ajándék, amikor a fa alatt egy igazi kis barát vár Rád, akivel együtt játszhatsz, és együtt nőhetsz fel! Mindig meghatódva néztem azokat a videókat, amikor az ajándékos doboz egyszer csak megmozdul, és kibújik belőle egy kiskutyus, de a gyerekek valószínűleg az év bármely szakaszában örülnének egy kisállatnak, nem csak karácsonykor! Ezért kedves szülők, ha az ünnepek alatt elszalasztottátok a lehetőséget, mert nem voltatok benne biztosak, hogy jót tenne-e a gyerkőcnek egy új kedvenc, akkor itt a bizonyíték, hogy minden kicsinek szüksége van egy négylábú tesóra!

olvass tovább

9 dolog, amit csak a kishúgok érthetnek

  • 2015. november 27.

Aki azt állítja fiú és lány között nincsen barátság, valószínűleg nem rendelkezik ellenkező nemű testvérrel. Két, a széltől is óvó báty társaságában nőttem fel; egyszerre trauma és megváltás, egyszerre sok és elég, egyszerre idegesítő és támogató.

olvass tovább

20 meglepő celebbarátság

  • 2015. október 23.

A hírességek világában mindenki ismer mindenkit, de gondolnád, hogy a sok érdekkapcsolat között valódi barátságok is köttetnek? Íme, néhány igaz sztárbarátság!

olvass tovább

Mit jelent a barátság a nőknek, és mit a férfiaknak?

  • 2015. szeptember 18.

Az emberek általában azonos fogalmakat társítanak a "barátság" szóhoz. Mind úgy véljük: barát az, aki ismer minket, akivel megosztjuk titkainkat, akiben bízhatunk. Mégis azt veszem észre, hogy a nők és férfiak közötti barátság rengeteg mindenben különbözhet, sokszor teljesen mást jelent egy nőnek, és mást egy férfinak egy közeli baráti viszony.

olvass tovább

Idézetek a barátságról

  • 2015. július 22.

Szerencsés az, akinek vannak igazi barátai, gyakran mégis elfelejtjük kifejezni az irántuk érzett szeretetünket. Most a barátságról gyűjtöttük össze a világirodalom legszebb idézeteit, mellyel üzenhetünk is a hozzánk legközelebb állóknak.

olvass tovább

Barátság extrákkal?

A minap a férfi és a nő közötti kapcsolatokról és különbségekről elmélkedtem. Mert ugye azt tudjuk, hogy a férfi és a nő két különböző bolygó szülötte, na de azt senki nem mondta el, hogy akkor mégis miért van ez a piszkosul bonyolult vonzalom a két nem között. Férfiak és nők, jól megférnek egymás mellett. Vannak különböző kapcsolati státuszok, mint a munkahelyi viszony, a családi kapcsolat, a partner kapcsolat, a szomszédi viszony… és van egy, mind közül a legfurcsább, a baráti viszony.

olvass tovább

A farm, ahol élünk

  • 2015. május 03.

Jó, tulajdonképpen nem farm, és az emberek többsége nem is itt él, azaz itt élnek, de mégsem. Dolgoznak, iskolába járnak, pénzt keresnek, boltba mennek és kutyát sétáltatnak. Itt mindenki barátságos - legalább is addig, amíg a másik épp el nem fordul - és mindenki szeret mindenkit - hasonló időtartamig.

olvass tovább

Hamis barátok

  • 2015. április 26.

A barátság alapja a megértés és a bizalom. Ám, ha ezek közül bármelyik alatt rezegni kezd a léc, az egész kapcsolat romba dőlhet – akármilyen régi és tartós volt korábban. Sajnos néha megesik, hogy rossz embernek fecsegjük ki legféltettebb titkainkat, és akit eddig barátnak hittünk, igazából ellenség. Vagy érdekember. De hogyan is jöhetünk rá, ki az áruló?

olvass tovább

Barátnők

  • 2015. április 09.

Miért van az, hogy felnőtt korunkban már nem, vagy csak nagyon ritkán tudunk új barátságot kötni? Miért? Mert már bezártad a szíved és csak az arra igazán érdemes emberek előtt tárod ki újra. Már nem zársz a szívedbe felhőtlen gyermeki naivitással és nyitottsággal bárkit, és már megválogatod, kit engedsz közel. Lehetnek felnőttkori, felszínes élményeitek, de az, akire gyermekszemmel néztél, és életed minden eddigi szakaszában veled volt, mindig különlegesebb helyet foglal majd el. A legkülönlegesebbet. Mert akarva-akaratlanul kísérőd lesz egy életen át.

olvass tovább