Kulcsszó keresés /


Isten éltessen Tom Cruise!

  • 2016. július 03.

Ki hinné, hogy a többszörös Golden Globe-díjas színész és producer már 54 éves? Pedig nem ámítás, kétségtelen, hogy a mai napig ő a legsikeresebb hollywoodi sztárok egyike, már csak azért is, mert egyedül ő tudott filmjeivel hétszer egymás után több mint 100 millió dolláros bevételt csinálni.

olvass tovább

Amerikai álom – avagy 3 hónap New York-ban (1.rész)

Sosem tartoztam a tengerentúl nagy rajongói közé. Ez alatt azt értem, hogy sosem hordtam amerikai zászlós pólókat vagy kendőket, nem álmodoztam L.A. –ről, nem reméltem, hogy valaha is Vegasban fogok meggazdagodni vagy, hogy sikeres hollywood-i színésznő leszek, és nem rajongtam amerikai együttesekért vagy színészekért sem.

olvass tovább

Olyan vagyok, mint egy valóságos kohó, tele tűzzel - Meryl Streep 67 éves

Meryl Streep, a fenti gondolat gazdája, ma ünnepli 67. születésnapját. Nem állítok azzal valótlant, ha azt mondom, ő ma a legtehetségesebb nő Hollywoodban, legalábbis az én 'best actress'-listámon egészen biztosan az első helyet kapja. És nem csak tehetséges színésznő, hanem négy gyermekes anyuka is, feleség, és ember, aki fütyül a konvenciókra, felemeli a hangját a szexizmus és a környezetszennyezés ellen, és nem próbál meg harminc évesnek látszani, hanem gyönyörű, ragyogó, természetes nő. Meryl Streep stílusalbuma következik a kedvenc filmjeimmel kiegészítve, amikben ő játszotta a főszerepet. Isten éltesse a színésznőt!

olvass tovább

5 stílustrükk, amit Olivia Palermotól tanultunk

  • 2016. június 22.

Olivia Palermo egy ócska hollywoodi sorozat színésznőjéből lett stílusikon, egyben Johannes Huebl, német modell felesége. Ma már milliók irigylik mindig tökéletes megjelenését, és lesik a paparazzik által jól dokumentált, minden mozzanatát – nem véletlen.

olvass tovább

Az a szerelem, amikor valaki más boldogsága fontosabb, mint a sajátod - Lány a film noirból

Lana Del Rey, azaz a film noir lány, akitől a címbeli idézet származik, 1985. június 21-én született New Yorkban. Az énekesnő, aki arról híres, hogy nem szívesen mutatkozik nyilvános rendezvényeken, ma ünnepli tehát a 31. születésnapját. A különleges képi-és hangvilággal bíró videoklipjei, az őt körülvevő misztikum egy pillanat alatt ikont varázsolt belőle, és be kell vallanunk, mi is rajongunk ezért a megmagyarázhatatlan jelenségért. Elisabeth Woolridge Grant az eredeti neve, és a jól felépített mende-mondával ellentétben sosem volt hajléktalan, egy nagyon is tehetős, new yorki családba született, de a Lana mítoszhoz ez is hozzátartozik. Most az ő stílusalbumába lapoztunk bele:

olvass tovább

A gyerekszínész, akit nem szippantott be a hollywoodi süllyesztő

  • 2016. június 09.

Az egyik legtehetségesebb hollywoodi színésznőről, Natalie Portmanről van szó, aki ma ünnepli a 35. születésnapját. Allűrmentes, szép és stílusos, ráadásul hiába kezdte gyerekszínészként, kicsit sem darálta be a sztárság, mint ahogyan az lenni szokott az ilyen esetekben. Most az ő stílusalbuma következik:

olvass tovább

Hírességek tinifotói

  • 2016. június 07.

Hollywood legszexibb sztárjainak fotóalbumaiban is lapulnak olyan képek magukról, melyeket szívesen száműznének egy másik galaxisba. Ezek közül gyűjtöttük össze a legviccesebb gyöngyszemeket.

olvass tovább

Vörös szőnyegen Hollywood új üdvöskéje, Emilia Clarke

  • 2016. június 04.

Sokan nem tudják, de a Trónok Harca sztárja, egyben Hollywood legmosolygósabb színésznője mindössze 157 centiméter. Alacsony termete viszont nem gátolja meg abban, hogy minden vörös szőnyeges megjelenésével a rivaldafénybe kerüljön – mégpedig jólöltözöttsége miatt. Íme, a csodás Emilia Clarke tizenegy tökéletes megjelenése, néhány szuper stílustippel az alacsony nők számára.

olvass tovább

Csak egy kislány vagyok a nagyvilágban, aki próbál találni valakit, akit szerethet

  • 2016. június 01.

A cím idézet Marilyn Monroetól, aki napra pontosan kilencven évvel ezelőtt született. Legendás, és utánozhatatlan ikon volt, kimondhatatlan erejű szexszimbólum. Az ő mítosza örök érvényű, bár sorsa szívfacsaró, de sosem merül el a feledés homályába. A színésznő születésének évfordulója alkalmából végiglapozzuk életének néhány fontosabb momentumát... és a fotóművészet egyik legismertebb, és talán az egyik legmegrendítőbb fotósorozatával zárjuk a születésnapi albumunkat, amelyet a Vogue felkérésére készítettek Monroeról a színésznő halála előtt három héttel.

olvass tovább