Kulcsszó keresés /


Napi Üzenet - 2015. február 26.

  • 2015. február 26.

A mai napon vesd el a magokat a szerető Földanyának, légy hálás mindenért , amid van. Ma beszélgess jó nagyokat, kapcsolódj ki, ünnepelj. Napi megerősítés: testem egészséges, lelkem dalol, szellemem szabad.

olvass tovább

Napi Üzenet - 2015. február 25.

  • 2015. február 25.

A mai napon végy egy nagy.- nagy lélegzetet és töltődj fel a természet friss energiájával. Ma ismerkedj, keress kapcsolati programokat. Napi megerősítés: utamat mosolyogva, örömmel járom, elégedett vagyok.

olvass tovább

Napi Üzenet - 2015. február 23.

  • 2015. február 23.

A mai napon élvezd az életed, számítson minden egyes pillanat. Ma ápold testedet, masszázs, pénzügyeid , befektetéseid intézése. Napi megerősítés: minden egyes pillanat, amit örömben, boldogságban töltök,ajándék önmagamtól.

olvass tovább

Napi Üzenet - 2015. február 22.

  • 2015. február 22.

A mai napon maradj pozitív,sikerre vagy ítélve. Ma mozdulj ki edzd a tested, sportolj, aktívan pihenj. Napi megerősítés: a legnagyobb hatalom a gondolataim ereje, ezért figyelek és felülírom őket.

olvass tovább

Napi Üzenet - 2015. február 19.

  • 2015. február 19.

A mai napon hallgass a megérzéseidre, szükséged lehet rájuk. Ma ápold a lelkedet, végezz vízkúrákat, végezz oldásokat és engedd el, amit szükséges. Napi megerősítés: megbocsátom és felszabadítom magam a múlt alól, örömben élem a jelent és tudom, hogy a jövőm ragyogó lesz.

olvass tovább

Pocakles - a celebvilág trónörökösei

  • 2015. február 19.

Nehéz eltitkolni, hogy valaki babát vár, amikor nap mint nap paparazzok loholnak a nyomában, és vadásznak minden apró jelre, ami elindíthatja a pletykalavinát. Íme a hírességek, akik mostanában adtak életet a trónörököseiknek, vagy 2015-re várják őket!

olvass tovább

Napi Üzenet - 2015. február 18.

  • 2015. február 18.

A mai napon ha akadályokba ütközöl, vonulj semleges központodba, azután lépj. Ma kapcsolatok tervezése, új életkezdés. Napi megerősítés: stabil, biztonságos alapokra helyezem életem, minden sikerül.

olvass tovább

Napi Üzenet - 2015. február 17.

  • 2015. február 17.

A mai napon folytasd a spirituális tanulásod, tanuld meg a leckét, ne ismételje az élet újra és újra. Ma kapcsolatok tervezése, új életkezdés. Napi megerősítés: szeretet tölti be egész lényem, ez sugárzik ki minden irányba.

olvass tovább

Napi Üzenet - 2015. február 16.

  • 2015. február 16.

A mai napon találj ki valami újat, az Isteni Teremtő Erő benned lakozik. Ma kozmetika, ápold tisztítsd a testedet. Napi megerősítés: elmémben jó gondolatokat ültetek el, kitartóan hiszek benne, és tudom, hogy minden jól alakul.

olvass tovább

Napi Üzenet - 2015. február 13.

  • 2015. február 13.

A mai napon ismerd fel a szépséget a gyermekekben, lásd meg bennük a csodát, szeresd őket nagyon. Ma sorselemzés, karmatisztítás, a test ápolása. Napi megerősítés: a múltat felszabadítom, a jelenem megélem és tudom, hogy a jövőm ragyogó lesz.

olvass tovább