Kulcsszó keresés /


Tous!

  • 2011. április 18.

2011-ben Kylie Minogue után a spanyol szépség, Jennifer Lopez népszerűsíti a Tous ékszercég tavaszi kampányát.

olvass tovább

Virágszál

  • 2011. április 11.

A 60-as években beköszöntött virágminta korszaka 2011-ben sem áldozott le, továbbra is bitorolják a boltok polcait. Ma is lépten, nyomon mindenhol virágokba ütközünk. A divattervezők idén is mindent virágszirmokkal díszítenek, ezért minden nőnek szüksége van legalább egy tavaszi vidámságot árasztó ruhára.

olvass tovább

Szecessziós, modern álom-Tóth Bori villantása

  • 2011. április 07.

A szigorúbb és merevebb, business-lookra jellemző iránynak vége, a TothBori márka új lendülettel szárnyal a magyar divatsztrádán. A tervezőnő óriási sajtókampány közepette a Millenáris Teátrumban mutatta be múlt szerdán a 2011-es tavaszi-nyári szezonra szánt kollekcióját.

olvass tovább

Megmozdul a magyar divatélet!

  • 2011. március 31.

2011. április 29-30: Magyarországon első ízben kerül megrendezésre a Nemzetközi Divatnapok mintájára életre hívott magas nívójú, a nagyközönség számára is elérhető trend esemény, a Budapest Essential Looks, melyen a hazai divatszakma legmeghatározóbb designerei vesznek részt. Az esemény fővédnöke a nemzetközi ismertséget és elismerést kivívott Anda Emília.

olvass tovább

Világbajnoki mezőny Balatonalmádiban

  • 2011. március 31.

A Magyar Vitorlás Szövetség 2011. április 16-22. között Balatonalmádiban rendezi 2011. első jelentős nemzetközi vitorlásversenyét. Az április közepi magyar Soling-bajnokságon az osztály legjobbjainak részvétele várható.

olvass tovább

Indul az Audi Tradition

  • 2011. március 30.

Gazdag programmal indul az Audi Tradition a 2011-es oldtimer-szezonnak, az AUDI AG történeti részlege ugyanis az idén több mint 30 eseményen jelenik meg „gördülő múzeumával”. Kétesztendőnyi szünet után ismét műsoron a „Klasszikusok klasszikusa“, vagyis Itália világszerte ismert Mille Miglia versenye, májusban az ötvenes évek öt veterán DKW-modellje vág neki az észak-olaszországi távnak.

olvass tovább

VinCE 2011

  • 2011. március 29.

Idén már második alkalommal költöztek be egy hétvégére (2011.március 19-20.) a hazai és külföldi borászok, borkereskedők, és a gasztronómia képviselői a budapesti ötcsillagos Corinthia Grand Hotel Royal patinás épületébe. A VinCE 2011 minden részletében megtervezett professzionális boresemény a borvilág, a gasztronómia, a borkereskedelem és a borszerető közönség számára.

olvass tovább