Kulcsszó keresés /


Esküvő után fekete leves

  • 2015. március 22.

Sokan azt gondolják, hogy nincs is nehezebb és komplikáltabb feladat, mint egy nagyszabású esküvő megszervezése. Lássuk be, sok stresszel jár, de a java csak a nagy nap után jön a házassággal és annak buktatóival. Íme, néhány titok, amire eddig nem hívták fel a figyelmünket a lakodalom előtt. Mostanáig.

olvass tovább

Havonta egyszer buliznak a magyarok

  • 2015. február 17.

Nem csak sírva vígad a magyar, és nem kizárólag pálinkával oltja szomját - derült ki a The Famous Grouse nagyszabású bulifelméréséből. A kitöltők döntő többsége úgy gondolja, hogy a jó zene és társaság elképzelhetetlen alkohol nélkül, és mindössze 3%-uk absztinens. Az sem titok már, hogy tízből kilenc bulizó röviditalokat fogyaszt, 50%-uk kísérőt sem iszik mellé, és legszívesebben egy hollywoodi sztárral koccintana.

olvass tovább

Elegáns ázsiai vonalak - Armani Privé

  • 2015. február 04.

Armani 2015-ös tavasz/nyári couture kollekciója a titokzatos Ázsiába kalauzol el bennünket., ugyanis onnan merített ihletet a ház designere. Bambuszminták, selymek, organzák, és a japán rizsföldek színei, mindez pedig elegáns formába öltve. A teljes kollekció megtekintéséhez kattintsatok a fotóra!

olvass tovább

A múzsa szolgálatában

  • 2014. november 18.

A Samsung Galaxy Note 4 a megújult S Tollal a kreativitás szabadon szárnyalhat. A kreativitás titokzatosan és nem egyszer kiszámíthatatlanul működik. Az inspirációk és a jó ötletek gyakran látszólag a semmiből születnek, miközben a legnagyobb szükség esetén elrejtőznek előlünk.

olvass tovább

In memoriam Greta Garbo

  • 2014. szeptember 18.

109 éve született Greta Garbo, a filmtörténet legtitokzatosabb színésznője, akinek méltóságteljes, hűvös jelleme már életében legendássá vált. A svéd szépség karrierje azonban sohasem teljesedhetett ki igazán, életének pedig számos részletét homály fedi.

olvass tovább

Újdonság: MAC Moody Bloom kollekció

  • 2014. július 08.

A MAC júliusi újdonságai az éjszakai dzsungel világát varázsolják elénk, a korábbi vidám és élénk színek helyett most egy sötétebb, titokzatosabb színvilágot láthatunk. Az éjszaka sejtelmes foszforeszkáló árnyalatai köszönnek vissza a szemeken, míg az ajkakon az egzotikus virágok színei ragyognak. Ismerd meg a legújabb kollekció darabjait!

olvass tovább

Kik az igazán veszélyes pasik?

  • 2014. június 29.

Van egy bizonyos kategória, a különlegesek, a megfejthetetlenek, a titokzatosak. Akiken nem lehet kiigazodni. Akiknek nem értjük egyetlen cselekedetüket sem. Akik képesek szinte mindent elhitetni velünk.

olvass tovább

A Vanita titok

  • 2014. május 16.

Biztos Te is feltetted már a kérdést, mitől lehet más a Vanita szappan, mint a többi? De a titok addig titok, míg nem tudja senki! A receptet, azt szigorúan „kutyás ninjákkal” őrizzük, de egy-két dolgot azért elárulunk.

olvass tovább

Ünnepnapi almás pite

  • 2014. május 14.

Szeretettel készült finomságot ajándékozni szerintem többet ér sok drága ajándéknál. Patetikus vagy sem, nekem működni szokott, és az ilyen lelkesedéssel készült ételek még finomabbak, még jobban szoktak sikerülni. Ez az almás pite még anyák napjára készült, emiatt pedig minden kavarásnál, nyújtásnál, kenésnél volt kire gondolni, volt kiért dolgozni. Nem titok, az én nagy kedvencem (is) az almás pite, legyen az rácsos, amerikai, vagy fordított. Ez a mostani verzió finom, visszafogott, és a hajszálvékony almaszeleteknek köszönhetően nagyon dekoratív is, olyan, mint egy kinyílt virág.

olvass tovább