Kulcsszó keresés /


Találd meg a színtípusod

  • 2016. június 24.

Sokszor szembesülök vele, hogy a nők nem merik használni vörös rúzsukat vagy színes szemhéjfestékeiket, mondván, hogy nem áll jól nekik. Az igazság az, hogy mindenki viselhet bátran színeket, mind az arcon, mind ruhában, a titok nyitja csupán a saját színtípus meghatározása.

olvass tovább

Szenvedélyek

Gyakran azt mondod nehéz a természetem, holott a tied is az. Nem is kicsit, mi több nagyon, mindig haragszom rád titokban, amiért nem figyelsz eléggé rám. Sokszor hanyagolva érzem magam, de ezt be nem vallanám neked soha. Inkább tüntető jelleggel dacoskodom, mint egy kislány, aki nem kap meg valamit.

olvass tovább

Így nassolnak a szupermodellek

  • 2016. május 26.

Néha azt is kétségbe vonjuk, hogy egyáltalán esznek a szupervékony modellek, nem hogy nassoljanak, de Instagram profiljuk másról árulkodik. Íme, a divatvilág hét gyönyörű főszereplője, és (a nem is annyira) titokban elfogyasztott nasijuk.

olvass tovább

Amerika 10 titokzatos vidéke

  • 2016. április 09.

Amerikában igencsak megszaporodtak manapság a hihetetlen történések és az UFO észlelések. A monumentális hegyek, a kies sivatagok és a sötét erdők minden ember fantáziáját megmozgatják – akár hisznek a rejtélyes jelenségekben és a csodákban, akár nem. Most rövid kirándulásra hívunk, melynek során bejárjuk a kontinens 10 legmisztikusabb vidékét – hogy a végén saját maga dönthesse el mindenki, hisz-e a legendákban.

olvass tovább

Nem titok

  • 2015. december 03.

Könyvajánló: Gunagriha: Nem titok. A könyv megoldást kínál az élet dolgaira; nyíltan, őszintén és tabuk nélkül! Nem titok hogyan légy boldog és hogyan élj szenvedések nélkül.

olvass tovább

A legszebb Katona Klári dalok

Nem titok, hogy ő az egyik legkedvesebb magyar énekesnőm. Nem csupán a hangja miatt, hanem azért is, mert inspiráló: nem egyszer sírtam a Hello-ra és számtalanszor nyújtott aláfestőzenét egy-egy írásomhoz, vagy szakításomhoz. Katona Klári ma ünnepli 62. születésnapját. Ez alkalomból összegyűjtöttem a legszebb dalait. Isten éltesse a Művésznőt!

olvass tovább

17 sokkoló fotó a túlnépesedés káros hatásairól

  • 2015. május 15.

Nem titok, hogyha a környezetszennyezés, az ipari túltermelés és a globális felmelegedés ilyen ütemben halad tovább, hamarosan szembe kell néznünk a szörnyű következményekkel. A Global Population Speak Out nemrégiben kiadott egy egész könyvet „Overdevelopment, Overpopulation, Overshoot” címmel, melyben igyekeznek felhívni a figyelmet a közelgő ökológiai katasztrófára. Híres tudósok, írók, és ökológusok segítenek megértetni velünk, hogy mi miért történik, írásaikat pedig olyan erős képekkel illusztrálták, melyek mellett mi sem haladhatunk el szó nélkül. Be is mutatjuk a 17 legsokkolóbbat!

olvass tovább

A loknititok

  • 2015. április 30.

Az egyenes haj áldás a mindennapokban, hiszen kiengedjük vagy lazán feltűzzük és már kész is a szuper frizura. Egy formálisabb eseményen azonban szeretnénk valami igazán emlékezetes hajkölteménnyel nyomot hagyni a köztudatban és nincs annál kiábrándítóbb érzés, amikor az órákon át gondossággal göndörített tincsek pont a színre lépés pillanatában adják meg magukat. Csodás tengerparti megjelenést kölcsönöznek, csak éppen nem a megfelelő helyen és időben.

olvass tovább

Szakítás utáni élet

  • 2015. április 28.

A szakítás minden esetben ugyanazt a fájdalmasan patetikus szót jelenti: vége. Teljesen mindegy, hogy ki szakított, mert mindig erőteljes pszichés nyomással társul, és azt is kimondhatjuk, a szakítás szó valóban csak erős érzelmi kötelék esetén állja meg a helyét, és nyer valódi jelentőséget. Kapcsolatok lezárulhatnak minden „cécó”, szívfájdalmak és lelki sebek nélkül, netán fergeteges búcsúszexszel és háborítatlan lélekkel. Ez esetben, az elvarrt szálak nyugalmas, érzelemmentes, lélekállapotában nyugodtan továbbhaladhatunk utunkon. megöleljük egymást, ő jobbra, én balra. Az elkövetkező időszakban nem fogunk az út másik oldalára átsurranni titokban, ha volt kedvesünket netán megpillantani véljük.

olvass tovább