Kulcsszó keresés /


Victoria’s Secret fürdőruhák igazi nőkön

  • 2015. július 13.

Leleplező fotósorozat készült modellekről és hétköznapi nőkről, akik ugyanazt a Victoria’s Secret fürdőruhát viselik. A fotózás Malibu egyik csodálatos tengerpartján zajlott, ahol a fotóalanyok igyekeztek felvenni azt a pózt, amit az eredeti modellek is. Nézzétek csak!

olvass tovább

Top 10 nyári úti cél

  • 2015. július 06.

A tél a munka, a nyár pedig a kikapcsolódás időszaka. Európa sistergő városaitól kezdve Amerika fehér homokos tengerpartjain át, határ a csillagos ég. Összegyűjtöttük a világ 10 legnépszerűbb nyári vakációs helyszínét, amely érdekes módon mindössze egy európai várost tartalmaz.

olvass tovább

A loknititok

  • 2015. április 30.

Az egyenes haj áldás a mindennapokban, hiszen kiengedjük vagy lazán feltűzzük és már kész is a szuper frizura. Egy formálisabb eseményen azonban szeretnénk valami igazán emlékezetes hajkölteménnyel nyomot hagyni a köztudatban és nincs annál kiábrándítóbb érzés, amikor az órákon át gondossággal göndörített tincsek pont a színre lépés pillanatában adják meg magukat. Csodás tengerparti megjelenést kölcsönöznek, csak éppen nem a megfelelő helyen és időben.

olvass tovább

Télből a nyárba: Thaiföld legromantikusabb vidéke

  • 2015. január 12.

A Phi – Phi szigetcsoport Thaiföld egyik legszebb vidéke, amely nem csak a gyönyörű szigetekkel és gazdag tengeralatti világgal, de csodálatos homokos tengerpartokkal és sűrű dzsungellal is büszkélkedhet. A kis szigetcsoport körülbelül két órányi hajóútra található Phuket – szigetétől, s a Phi Phi Leh és a Phi Phi Don félszigetek alkotják.

olvass tovább

O'Neill nyári lookbook

  • 2014. július 28.

Nyári lazításképp nézzétek meg az Oneill márka gyerekeknek szánt idei nyári lookbookját, ami elhozza nektek az ellenállhatatlan tengerparti életérzést.

olvass tovább

Úticél: Szerelmesek tengerpartja

  • 2014. július 12.

Mexikóban, Cabo San Lucas csendes-óceáni öblében fekszik a gyönyörű Playa del Amor vagyis a Szerelmesek tengerpartja. A mexikói tengerpart egyik legkedveltebb része a különleges szépségű, rejtett, sziklás strand, ahol kristálytiszta a víz. Csak vízitaxival vagy hajóval közelíthető meg. Sokan úsznak vagy merülnek itt, bár nagyon veszélyes, jobb közel maradni a természetes medence széléhez. A képek láttán egyértelmű, hogy a partszakasz miért a szerelmesek kedvenc strandja.

olvass tovább

Gucci Kids S/S

  • 2014. február 08.

A neves, Gucci divatház ebben a szezonban sem hagyta cserben a márkakedvelő anyukákat. A gyermek kollekciót, az iskolában vidáman eltöltött utolsó napok hangulata, a „mindjárt itt a tengerparti nyaralás” érzése inspirálta. Frida Giannini kreatív igazgató által irányított designer csapat kollekciójára a sokoldalúság, a kifinomultság, a könnyedség és a lazaság jellemző. Új szabászati stílus is megfigyelhető a Gucci házban, és részben a stílusos hetvenes évet eleveníti fel a ruhák megjelenése, élénk díszítéssel, divatos nyomatokkal.

olvass tovább