Kulcsszó keresés /


Ma van a Majom évének első napja!

  • 2016. február 08.

Február 8-a a kínai új év első napja. A Tűz elem és a Majom állatjegy évében járunk, így összegyűjtöttünk néhány általános tudnivalót, és az ekkor születettek legjellemzőbb tulajdonságait. A kínaiak szerint legalábbis.

olvass tovább

Nemzetközi piacra törnek az iwiw egykori gazdái

  • 2016. január 11.

Virgo International néven közös céget hozott létre a Virgo Systems és a Széchenyi Tőkebefektetési Alap (SZTA). Az iwiw egykori alapító cége a nemzetközi piac meghódítását tűzte ki céljául, melynek eléréséhez januártól az SZTA befektetése is hozzájárul - írja a Világgazdaság.

olvass tovább

Öt perces frizuratippek - tűzd fel!

  • 2015. augusztus 12.

Reggel még öt perc is sok, úgyhogy érdemes begyakorolni ezeket a rendkívül fantáziadús variációkat középhosszú és hosszú hajra, így magabiztosak maradhatunk harmadnapos hajjal is. Bónusz tipp: egy kis száraz sampon nem csak a haj állapotán tud javítani, de tartást is ad!

olvass tovább

A loknititok

  • 2015. április 30.

Az egyenes haj áldás a mindennapokban, hiszen kiengedjük vagy lazán feltűzzük és már kész is a szuper frizura. Egy formálisabb eseményen azonban szeretnénk valami igazán emlékezetes hajkölteménnyel nyomot hagyni a köztudatban és nincs annál kiábrándítóbb érzés, amikor az órákon át gondossággal göndörített tincsek pont a színre lépés pillanatában adják meg magukat. Csodás tengerparti megjelenést kölcsönöznek, csak éppen nem a megfelelő helyen és időben.

olvass tovább

Színes esküvői ruhák? Igen!

  • 2015. január 12.

Mára már semmi sincs kőbe vésve, így akár már tűzpiros ruhában is kimondhatjuk a boldogító igent. Az alábbi összeállításban a legszebb színes ruhákat gyűjtöttük össze, ha esetleg a nagy napon a hagyományos fehér helyett, a kedvenc színedet részesítenéd előnyben.

olvass tovább